Резюме від 29 вересня 2018

Наталія

Адміністратор, секретар, продавець, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Володимир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 09.2015 по 10.2017 (2 роки 1 місяць)
ТОВ ДЦ WATSONS, Володимир-Волинський (Роздрібна торгівля)

З вересня 2015р. по вересень 2016р. займала посаду продавець консультант мала наступні обовязки як:ввічливе обслуговування відвідувачів в торговому залі. Надання грамотних консультацій з будь-яких питань, що стосуються продукції та здійснення пукупки. Створення комфортних умов для вибору товару. Підрахунок вартості покупки, супровід покупця до каси. Передпродажна підготовка товару: розпакування, перевірка кількості продукції, відповідність найменуванням, огляд на наявність пошкодження, маркування.Підготовка до роботи торгового залу: контроль наявності товару і цінників на ньому, розміщення товару відповідно товарними групами,підтримання чистоти в залі. Участь в інвентаризації товару також входить в обов’язки продавця консультанта.

З вересня 2016р. на посаді адміністратора магазину здобула такі навички як: вміння щодо прискорення обслуговування покупців, створення для них комфортних умов торговельного обслуговування, запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій, що виникають під час обслуговування покупців.Стежити за раціональним розміщенням продавців, контролерів, касирів на робочих місцях.Контроль додержання працівниками правил безпечного ведення робіт, протипожежного захисту, виробничої санітарії та гігієни, правил внутрішнього трудового розпорядку.

Освіта

ДВНЗ "Переяслав-Хмельницький ДПУ ім. Г.Сковороди"

Економічний, Переяслав-Хмельницький
Незакінчена вища, з 2015 по 2018 (3 роки 3 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

"Експерт Procter&Gamble"

2дні

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: