Резюме від 16 лютого 2024 PRO

Олег

Бармен

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен

з 12.2022 по 07.2023 (7 місяців)
Eclipse, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
Приготування алкогольних та безалкогольних напоїв.
Пропрацювання та введення у меню авторських позицій.
Контроль залишків продукції, та її вчасне замовлення.
Активна участь в проведенні переобліків та інвентаризацій.
Відкриття та закриття закладу.
Робота за контактною барною стійкою та гостями у залі.
Активна участь у житті закладу.
Досягнення:
Високий рівень продажу авторських позицій, та велика кількість схвальних відгуків по цим позиціям.
Змінення рецептур заготовок, без підвищення фуд-косту, що позитивно вплинуло на якість ряду коктейлів.

Барбек

з 06.2022 по 12.2022 (6 місяців)
Полуночники, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
Приготування заготовок (кордіалів, сиропів, інф'юзів, гарнішів та іншого), в необхідній кількості, в залежності від очікуваного завантаження бару.
Підтримка роботи бару, в пікові години навантаження.
Допомога в обслуговуванні гостей (за необхідності).
Досягнення:
Вивчення нових методів та технологій приготування, а також - оновлення та покращення знань у відомих.
Зменшення фуд-костів, без втрати якості, шляхом введення безвідходного виробництва (там, де це можливо).
Участь у внутрішньому конкурсі барменів, з подальшим введенням мого коктейлю в меню.

Старший Бармен

з 10.2021 по 03.2022 (5 місяців)
Hide and Seek, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування алкогольних та безалкогольних напоїв.
Введення нових позицій у основне та сезонне меню.
Підтримка робочога місця у належному вигляді, згідно нормам встановленими закладом.
Ведення обліку та замовлення продукції, проведення переобліків та інвентаризацій.
Відкриття та закриття закладу.
Робота за контактною барною стійкою та гостями у залі.
Вирішення конфліктних ситуацій з гостями.
Активна участь у житті закладу.

Бармен

з 06.2021 по 10.2021 (4 місяці)
Reef, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування кави, алкогольних та безалкогольних коктейлів.
Приготування заготовок (сиропи, кордіали, гарніш, премікси та ін.)
Замовлення продукції та прийом продукції.
Проведення обов'язкового щоденного зписування продукції.
Щоденна перевірка строків придатності та якості продукції, а також належних умов її зберігання.
Підтримка робочого місця у чистоті та порядку.
Приймання участі у проведенні планових переобліків, інвентаризацій та санітарних днів.
Приймання участі у конкурсі на кращий коктейль в мережі ресторанів SynergyGroup.
Пост, з конкурсним коктейлем, за посиланням - [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Старший Бармен

з 12.2020 по 06.2021 (6 місяців)
NEON, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування алкогольних та безалкогольних напоїв.
Проведення інформативних дегустацій продукції для персоналу.
Введення нових позицій у основне та сезонне меню.
Приготування заготовок (Сиропів, пюре, кордіалів та іншого)
Підтримка робочога місця у належному вигляді, згідно нормам встановленими закладом.
Ведення обліку та замовлення продукції, проведення переобліків та інвентаризацій.
Відкриття та закриття закладу.
Робота за контактною барною стійкою та гостями у залі.
Активна участь у житті закладу.

Освіта

СЗОШ №11

Винница
Середня, з 2011 по 2013 (2 роки)

Знання і навички

Poster SERVIO Ultra Iiko Приготування коктейлів Здатність до навчання Комунікабельність Контроль залишків Інвентаризація Міксологія Знання міцної групи алкоголю Приготування кавових напоїв Оформлення барної стійки

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Схожі кандидати

Бариста
Вінниця

Бариста
Вінниця

Бариста
Вінниця

Бариста
Вінниця

Бариста
Вінниця

Бариста
Вінниця

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: