Резюме від 7 березня 2024 PRO

Віталій

Економіст, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Бердичів
Готовий працювати:
Вінниця, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний економіст

з 11.2012 по нині (11 років 6 місяців)
ТОВ СП "НІБУЛОН", смт. Великі Коровинці (Сільське господарство, агробізнес)

Робота на елеваторі потужністю 76 000 т де в обов'язки входить нарахування заробітної плати(збір та перевірка табелів обліку робочого часу та нарахування заробітної плати),ведення контролю за відпрацьованими годинами змінними працівниками згідно підсумованого обліку робочого часу, ведення обліку використання ПММ, проведення хронометражів використання ПММ, створення планів роботи підприємства на рік, квартал, місяць, аналіз виробничих показників за минулі періоди, ведення звітів перед органами статистики , економічний аналіз роботи елеватора по періодах. Розрахунок калькуляції вартості послуг лабораторних досліджень, що проводяться на елеваторі, калькуляції вартості надання послуг зі зважування автотранспорту, калькуляції вартості обідів, що готуються для працівників філії, розрахунок вартості основних послуг елеватора (приймання, зберігання, відвантаження) та додаткових (сушіння, очистка). Бюджетування елеватора, P&l аналіз. Пошук не використаних резервів, оптимізація процесів

Освіта

Вінницький національний аграрний університет

Менеджмент організацій зі спеціалізацією державне регулювання і управління, Винница
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word

Знання мов

Німецька — початковий

Додаткова інформація

З 05.08.2010р. – 24.08.2010р. працював економістом у ТОВ СП «НІБУЛОН» на посаді економіста елеватора. Обов’язки: нарахування заробітної плати, ведення обліку використання ПММ, створення планів роботи підприємства на рік, квартал, місяць, аналіз виробничих показників за минулі періоди.
25.08.2010р. – 04.07.2011р. економіст елеватора та інспектором з кадрів у м. Чигирин, Черкаської обл.(філія Вітове ТОВ СП «НІБУЛОН»). Обов’язки: нарахування заробітної плати (збір та перевірка табелів обліку робочого часу та нарахування заробітної плати), ведення обліку використання ПММ, створення планів роботи підприємства на рік, квартал, місяць, аналіз виробничих показників за минулі періоди, робота з постачальниками та заключення договорів, ведення кадрової справи, ведення звітів перед органами статистики та пенсійного фонду, первинне проведення співбесід з бажаючими працевлаштуватися, заповнення анкет та подання на розгляд директору філії.
05.07.2011р. 22.11.2012р. економіст виробничої філії у смт. Романів, Житомирська обл. (філія Романівська ТОВ СП «НІБУЛОН») Обов’язки: нарахування заробітної плати (збір та перевірка табелів обліку робочого часу для нарахування заробітної плати), ведення обліку використання ПММ с/г. технікою, легковим та вантажним автотранспортом, ведення обліку виконання робіт на полях працівниками філії, створення планів роботи підприємства на рік, квартал, місяць, аналіз виробничих показників за минулі періоди, починаючи.
23.11.2012р.- 13.10.2023 головний економіст елеватора у смт. Великі Коровинці Житомирської обл.(філія «Тетерів» ТОВ СП «НІБУЛОН») Обов’язки: нарахування заробітної плати(збір та перевірка табелів обліку робочого часу та нарахування заробітної плати),ведення контролю за відпрацьованими годинами змінними працівниками згідно підсумованого обліку робочого часу, ведення обліку використання ПММ, розрахунок результатів роботи підприємства за рік, квартал, місяць, аналіз виробничих показників за минулі періоди, ведення звітів перед органами статистики , економічний аналіз роботи елеватора по періодах, бюджетування, план-факторний аналіз бюджету.
16.10.2023 по даний час провідний економіст сг кластеру Обов’язки: Бюджетування кластеру на рік, план-факторний аналіз бюджету, прогнозування, контроль витрат палива при польових роботах, перевірка заробітної плати, щомісячне бюджетування руху грошових коштів та контроль за їх використанням та аналіз.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: