Резюме від 12 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4990470

Керівник (аналіз, риск, контроль, методологія), 70 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник підрозділу (кредитний аналіз, ризики, контроль, методологія).

з 02.1998 по нині (26 років 3 місяці)
Фінанси, банки, страхування

Профіль:
Я, банківський фахівець, який має значний практичний досвід та знання у банківській справі. Працюючи в банківській сфері, займала посади, в тому числі керівні, в підрозділах: встановлення та розвитку взаємовідносин з корпоративними клієнтами, кредитних, ризик – менеджменту, методології.
Одночасно з виконанням своїх посадових обов’язків, я завжди приймала активну участь у роботі колегіальних органів банку – комітетах: кредитному, з встановлення тарифів, затвердження банківських продуктів тощо, а також у розробці: нормативних документів банку (бізнес-процесів, стратегій, політик, положень, процедур тощо), банківських продуктів, автоматизації процесів щодо упорядкування взаємовідносин з клієнтами, кредитного аналізу, ризик – менеджменту/аналізу.
Маю багаторічний досвід виконання контрольних функцій, як представник («Green officer») Банку відповідальний за дотримання банком норм екологічних та соціальних ризиків. Приймала безпосередню участь у встановленні та розвитку взаємовідносин Банку з міжнародними фінансовими інституціями та аудиторськими компаніями «великої четвірки».
Досвід роботи:
2019 - 2021 АТ «Піреус Банк МКБ», Головний офіс, Головний менеджер, Управління ризик-менеджменту.
2008 – 2019ПАТ «Універсал Банк», Київ, Головний офіс, Керівник відділу кредитного аналізу та контролю корпоративного бізнесу.
2008ПАТ «УкрСиббанк» (BNP Paribas Group), Головний офіс, Старший менеджер інвестиційних проектів.
2007-2008Комерційний банк «Кліринговий Дім» (Київ), Головний офіс , Заступник начальника управління кредитування.
2004-2007Комерційний банк Агрокомбанк (Київ), Головний офіс, Заступник начальника відділу аналізу та супроводу кредитних проектів.
1998-2004Комерційний банк «Хрещатик» (Київ), Головний офіс, Менеджер VIP клієнтів

Досягнення:
-Спільно з компаніями розробниками програмного забезпечення Банку, займалась впровадженням та автоматизацією процесів (в тому числі розробка технічного завдання та архітектури проектів): розрахунку класу боржників; розрахунку показника імовірності дефолту боржника, за індивідуальною методикою Банку; ранньої діагностики виникнення проблемних активів (система ІРП), відповідно до вимог Національного банку України. Дані рішення значно підвищили рівень якості процесів та скоротили трудовитрати персоналу, дозволили систематизувати інформацію, надали можливість використовувати дані для підготовки аналітичних звітів, своєчасної діагностики та попередження виникнення проблемних активів.
-Приймала участь у розробці і вдосконалені CRM системи та методів координації дій учасників процесу збору, та аналізу інформації про клієнтів. Це рішення дозволило систематизувати дії учасників процесу та поліпшити контроль якості.
-Розробляла методичне забезпечення бізнес-процесів (виділення та опис) на основі вимог та рекомендацій європейських банків.

Освіта

Київський національний університет технологій та дизайну.

Менеджмент організацій, за фахом - економіст., Киев
Вища, з 1998 по 2004 (5 років 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Національний центр підготовки банківських працівників - курс «Англійська для банкірів»

2006-2007

Національний центр підготовки банківських працівників - курс «Документарні операції»

2007

Тренінги з мистецтва продажів, взаємовідносин з клієнтами, психологія і технології.

2005-2014

ЄБРР - навчальні курси: екологічні та соціальні ризики; документарні операції.

2019 - 2020

Знання і навички

MS Excel MS Word CRM Jira АБС Scrooge ProFIX

Знання мов

Англійська — просунутий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: