Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Дмитро

Менеджер з продажу, торговий представник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу

з 01.2021 по 04.2024 (3 роки 3 місяці)
ТОВ «БіБіЕс», Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

ТОВ "БіБіЕс" офіційний ексклюзивний імпортер кварцового агломерату Vicostone, В'єтнам та керамограніту Laminam, Італія. Продаж тонкого великоформатного керамограніту Laminam в мережі салонів керамічної плитки Києва та регіонів. Продаж потовщеного керамограніту Laminam та кварцового агломерату Vicostone компаніям-обробникам для подальшого виготовлення виробів із даних матеріалів.

Менеджер з продажу

з 07.2019 по 02.2020 (7 місяців)
SanDi+, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Навчання за напрямом Теплотехніка, Сантехніка. Продаж та просування сантехнічних брендів преміум-сегменту та великоформатного керамограніту Kerlite в салони-магазини керамічної плитки та сантехніки Києва.

Менеджер з продажу

з 10.2018 по 04.2019 (6 місяців)
ТОВ "АВС Кераміка", Київ (Роздрібна торгівля)

Роздрібно-оптові продажі керамічної плитки, сантехніки, супутніх матеріалів. Організація та здійснення продажу асортименту компанії роздрібним клієнтам магазину, інтернет-замовникам, виконробам, дизайнерам, будівельним організаціям; аналіз ринку та визначення цінової політики продажів; організація торгового простору магазину; актуалізація асортименту, виставкового обладнання в магазині; розширення та оновлення асортименту в інтернет-магазині компанії; проведення переговорів із постачальниками; розгляд претензій покупців; підготовка матеріалів для представлення та просування асортименту компанії у соціальних мережах;

Менеджер з продажу, адміністратор

з 09.2015 по 09.2018 (3 роки)
ТОВ "Керамтрейд", Київ (Роздрібна торгівля)

Досвід відкриття магазину з "нуля", адміністративні функції у магазині - організація торгового простору магазину, підбір та актуалізація асортименту, виставкового обладнання; визначення цінової політики продажу; аналіз ринку та цінової політики конкурентів; проведення переговорів із постачальниками; прямий продаж роздрібним та інтернет-клієнтам магазину; співробітництво з виконробами, дизайнерами, будівельними організаціями; наповнення та актуалізація асортименту інтернет-магазину; організація логістики під час виконання замовлень клієнтів.

Фахівець-аналітик з дослідження товарного ринку, регіональний менеджер, менеджер в оптовій торгівлі

з 10.2001 по 08.2015 (13 років 10 місяців)
ПТК ТОВ "Агромат", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Побудова та розвиток дилерської мережі компанії у різних регіонах України (Чернігівська, Сумська, Полтавська, Житомирська, Хмельницька, Вінницька, Чернівецька); проведення переговорів та побудова довгострокових відносин з керівництвом компаній-партнерів; укладання договорів, контроль за дотриманням договірних зобов'язань; контроль та аналіз дебіторської заборгованості; розробка індивідуальних умов для кожного партнера компанії; виконання та збільшення планів продажу компанії по довірених регіонах;
аналіз ринку керамічної плитки та сантехніки, розробка стратегічного планування для забезпечення конкурентних переваг компанії; керівництво, організація та контроль роботи підрозділу (менеджери, помічники, оператори), побудова взаємодії з іншими підрозділами компанії для забезпечення максимального результату при виконанні поставлених завдань керівництва компанії; участь у виставках на території України та за кордоном.

Менеджер відділу реклами газети "Авізо-Авто"

з 06.1999 по 09.2001 (2 роки 3 місяці)
СП "Пронто-Київ", Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Повний цикл продажу реклами в газеті "Авізо-Авто"

Освіта

Київський міжнародний університет цивільної авіаціі (КИИГА)

Економічний, маркетинг у виробничій сфері, Київ
Вища, з 1992 по 1997 (5 років)

Знання і навички

MS Office Старанність Комунікабельність Здатність до навчання Активний продаж Лідерство Ведення документації Робота із запереченнями Управління магазином Управління командою

Додаткова інформація

досвід роботи в оптовій та роздрібній торгівлі;
організаторські здібності;
вміння аналізувати ринок, планувати дії задля досягнення необхідного результату;
вміння працювати в колективі;
комунікабельність; досвід проведення переговорів;
стресостійкість;
навченість новим навичкам, прагнення розвитку,
покращення своїх результатів та компанії;
пунктуальність, порядність, активна життєва позиція;
наявність власного автомобіля, можливість використання у робочих процесах.
володіння пакетами програм MS Office, 1C,

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: