Резюме від 14 жовтня 2018

Елена

Учитель математики, физики

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Портфоліо
вчителя математики, фізики та природознавства
Волноваського ліцею
Калмикової Олени Павлівни
Загальні відомості
Освіта
У 1991 році закінчила Хлібодарівську середню школу з золотою медаллю; з 7 класу навчалася заочно у Республіканській фізико-математичній школі при Київському університеті імені Т.Г. Шевченка та Республіканському телебаченні.
Професійна освіта
Закінчила Слов’янський державний педагогічний інститут у 1996 році, диплом з відзнакою.
Спеціальність, кваліфікація за дипломом:
Вчитель математики та фізики
Додаткова професійна освіта
Курси підвищення кваліфікаціі у Донецькому обласному ІППО “ Забезпечення якості фізичної та астрономічної освіти шляхом упровадження інноваційних технологій навчання ” у 2015 році.
Успішно пройшла Е-курс Microsoft «Уміти жити : розвиток навичок 21 століття за допомогою інформаційних технологій » у 2015 році. Вчитель 1 категорії.
Стаж роботи:
19 років
Професійне кредо:
“ Предмет математики настільки серйозний, що не варто упускати жодної можливості зробити його цікавим ”
© Блез Паскаль
Проблема, над якою працюю:
“ Міжпредметні зв’язки на уроках математики та фізики ”
Керівник шкільного методоб’ єднання вчителів математики, фізики, інформатики та економіки Волноваського ліцею.
З 2009 по 2014 рік секретар профсоюзної організації Волноваського ліцею.
Секретар районного методоб’єднання вчителів фізики.
Учасниця робочого семінару інстітуту педагогіки НАПН України, Волноваського РВО та Волноваської ЗОШ №2 Донецької області за темою: “ Науково-методичне забезпечення навчання фізики в основній школі ”
07.10.2013 р.
Трєтій рік працюю у контрольній групі в 9-А класі разом з творчою групою вчителів з Донецької області по апробації нової навчальної програми, підручників та методичного забезпечення з фізики: складала звіти про результати моніторінгу якості загальної середьної освіти з поелементним аналізом завдань, результати психологічних тестуваннь, розробки уроків та тем з фізики.Про цю роботу контрольної групи написано в журналі “ Фізика в школі ” №15 за серпень 2015 року.
25 квітня 2014 року взяла участь в місті Донецьку у II Міжнародній освітній конференціі «Інформаційні технології в освіті: удосконалення процесу навчання», спікерами якої стали
експерти в сфері освіти з Фінляндії, Швейцарії та України.
Конференція пройшла у форматі 4 майстер-класів, в ході яких учасники на практиці змогли познайомитися з новими технологіями в освіті.
В серпні 2015 року стала учасницею вебінарів інстітуту педагогіки НАПН України «Реалізація основних завдань курсу фізики середньої школи»( кандидат педаго гічних наук Головко М.В.); вебінару «Особливості навчання фізики в школі».
Учасниця вебінару Інституту педагогіки НАПНУ “ Особливості змісту навчання математики в школі ” (спікер Бурда М. І., завідувач відділу математичної та інформатичної освіти Інституту педагогіки НАПН України, доктор педагогічних наук, професор, дійсний член НАПН України)
Учасниця ПДС з фізики у школі №2 міста Волновахи , побувала на відкритому уроці вчителя фізики Майліса В’ячеслава Яковича у 7 класі з теми “ Механічний рух ” (за новою програмою) в жовтні 2013 року; відвідувала відкритий урок з фізики за новою програмою “ Тиск ” у 7 класі в березні 2014 року на базі школи №2.Також виступала на районному методоб’єднанні вчителів фізики з теми « Національно-патріотичне виховання учнів на уроках фізики» в серпні 2015 року, виступала на педраді в жовтні 2015 року за темою « Впровадження інноваційних технологій на уроках фізики та математики», виступала на засіданнях ШМО математичного циклу.
Брала участь у V Фестивалі педагогічних ідей Panasonic «Ideas for Education 2015».
Зайняла 3 місце у районному етапі конкурсу «Вчитель року -2016» в номінації «Математика».
Координатор міжнародного математичного естонсько-українського конкурсу «Міксік в Україні» в Волноваському ліцеї.
Мої учні беруть активну участь у шкільних та районних олімпіадах з математики та фізики, всеукраїнських та міжнародних конкурсах “ Міксік в Україні ”, “ Геліантус ”, “ Олімпус ”, “ Кенгуру ”, “ Левеня ”.
У 2015 році пройшла навчання і успішно завершила 8-годинний курс в системі підготовці інструкторів для забезпечення проведення зовнішнього незалежного оцінювання.
З листопада 2016 року по травень 2017 року я була тренером з математики з підготовки до ДПА та ЗНО за соціальним проектом, що реалізувався спільно Благодійною організацією “ Я-Волноваха ” та ЮНІСЕФ “ Створення безпечного і забезпечення захисту середовища для дітей і дорослих, які здійснюють догляд за ними, в Волновасі і Волноваському районі ”.
Була науковим керівником науково-дослідницької роботи учениці Волноваської ООШ № 5 , що стала переможцем районного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України хіміко-біологічного відділення, секція «Загальна біологія» у 2018 році.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: