Резюме від 13 липня 2020

Софія

Оператор 1С, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Касир торговельного залу

з 03.2019 по 01.2020 (10 місяців)
ТзОВ "Смарт Тойс", Ровно (Оптова та Роздрібна торгівля дитячими іграшками)

Розрахунок роздрібних покупців, робота в програмі 1С, формування та поклейка цінників, дотримання порядку, викладка товару, постановка товару на прихід (робота з номенкларутою).

Вихователь

з 08.2017 по 08.2018 (1 рік)
ДНЗ №50, Рівне (Виховання дітей дошкільного віку)

Здійснення освітньо-виховного процесу за всіма напрямками діяльності ДНЗ згідно річного плану, Статуту дошкільного навчального закладу.

Освіта

Приватний вищий навчальний заклад «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем'янчука»

Ступінь вищої освіти магістр, спеціальність Дошкільна освіта, освітня програма Дошкільна освіта, професійна кваліфікація магістр дошкільної освіти., Рівне
Вища, з 2018 по 2020 (1 рік 6 місяців)

Викладач педагогіки та методик дошкільної освіти. Вихователь дітей раннього та дошкільного віку, організатор дошкільної освіти. Вчитель початкової школи.

Приватний вищий навчальний заклад «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем'янчука»

Ступінь вищої освіти бакалавр, напрям підготовки Дошкільна освіта, професійна кваліфікація вихователь дітей дошкільного віку, Рівне
Незакінчена вища, з 2014 по 2018 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS Office 1С:Підприємство Прибуткові та видаткові операції Веб-браузери

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — просунутий

Додаткова інформація

Мені 23 роки. Заміжня. Проживаю у м. Рівне. Здобула повну загальну середню освіту в 2014 році у Дядьковицькій загальноосвітній школі I-III ступенів Рівненської районної ради Рівненської області. У 2014 році вступила до Приватного вищого навчального закладу «Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука». Ступінь вищої освіти бакалавр, напрям підготовки Дошкільна освіта, професійна кваліфікація вихователь дітей дошкільного віку. Під час навчання, у 2017 році влаштувалася на роботу на посаду вихователя у Дошкільний навчальний заклад ясла-садок №50 екологічного напрямку. У мої обов'язки входило: здійснення освітньо-виховного процесу за всіма напрямками діяльності ДНЗ згідно річного плану, Статуту дошкільного навчального закладу. У 2018 році звільнилася з посади вихователя за власним бажанням. У 2018 році вступила до Приватного вищого навчального закладу «Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука». Ступінь вищої освіти магістр, спеціальність Дошкільна освіта, освітня програма Дошкільна освіта, професійна кваліфікація магістр дошкільної освіти. Викладач педагогіки та методик дошкільної освіти. Вихователь дітей раннього та дошкільного віку, організатор дошкільної освіти. Вчитель початкової школи. У 2019 році влаштувалася на роботу на посаду касир торговельного залу у ТзОВ "Смарт Тойс". У мої обов'язки входило: розрахунок роздрібних покупців, формування та поклейка цінників, дотримання порядку, викладка товару, постановка товару на прихід (робота з номенкларутою). У 2020 році звільнилася з роботи з посади касир торговельного залу за угодою сторін. Частково виконувала обов'язки оператора оптової каси, продавця-консультанта, пакувальника інтернет магазину, менеджера інтернет магазину, менеджера по підбору персоналу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: