Резюме від 18 вересня 2023

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4996425

Адміністратор, помічник

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Бровари

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КНУТД

Облік і аудит, Киев
Вища, з 2015 по 2017 (1 рік 4 місяці)

Освіта:
2015 – 2017 рр. «Київський національний університет технологій та дизайну». Здобула ступінь вищої освіти магістр за спеціальністю «Облік і аудит».
2013 – 2015 рр. «Київський національний університет технологій та дизайну». Здобула ступінь бакалавра за напрямком підготовки «Облік і аудит» та кваліфікацію бакалавр з обліку і аудиту.
2010 – 2013 рр. Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ірпінський економічний коледж» за спеціальністю «Бухгалтерський облік». Здобула кваліфікацію молодшого спеціаліста з бухгалтерського обліку.

Додаткова інформація

Бажані години роботи з 9.00-17.00.
Додаткові відомості:
Добре володію ПК та прикладними програмами MS Office (Word, Excel, Power Point). Навички роботи з Internet, E - mail. Наявність водійського посвідчення категорії «B». Шкідливих звичок не маю.
Маю приємну зовнішність, гарні комунікативні навички, готова до навчання, розвитку та пропозицій у різних напрямках та діяльностях.
Знання мов:
Українська – рідна, польська - розмовна, англійська – Pre Intermediate.
Ділові якості:
Відповідальність, комунікабельність, креативність, пунктуальність, старанність, енергійність, вміння працювати в команді, здібність до швидкого навчання та роботи на результат.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: