Резюме від 30 січня 2023 PRO

Катерина

Менеджер по закупкам

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Категорійний менеджер

з 08.2018 по 12.2022 (4 роки 4 місяці)
Метінвест, Київ (Металургійна промисловість, металообробка)

аналіз потреб підприємств Групи Метінвест в сировині і матеріалах; уніфікація номенклатурних позицій по ввіреному напрямку (понад 3500 позицій); вивчення ринку сировини і матеріалів, розробка стратегій закупівель за категоріями; організація процесу закупівель, виходячи із запитів груп підприємств, аналіз пропозицій, їх оцінка, узгодження окремих умов договорів відповідно до вимог компанії. Проведення тендерних процедур в системі SAP ARIBA. Супровід процесу закупівель з метою забезпечення конкурентності, прозорості та отримання найкращого співвідношення ціни та якості відповідно до політики компанії; допомога у вирішенні вузьких місць в ланцюжку закупівель та постачання, аналіз ризиків процесів закупівель; функції секретаря тендерного комітету, в т.ч. підготовка всієї документації по закупівлям, координація засідання комітету з оцінки закупівель; облік документації.

Координатор секретаріату Міністерства охорони здоров'я України

з 11.2017 по 07.2018 (8 місяців)
БФ "Пацієнти України", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

забезпечення загальної координації роботи; надання консультаційних послуг щодо загальної координації проекту, відповідно до плану роботи та забезпечення дотримання термінів виконання проекту; підготовка засідань, організація безперебійного поширення інформації серед членів робочих груп, координація експертної та аналітичної роботи; сприяння МОЗ України у забезпеченні ефективної комунікації з центральними органами державної влади, органами виконавчої влади, а також міжнародними організаціями; координація документообігу між робочими групами та Секретаріатом.

Заступник керівника відділу ЗЕД (закупівлі)

з 08.2016 по 10.2017 (1 рік 2 місяці)
ТОВ "Викоил ЛТД", Київ (Гірнича промисловість)

розробка пропозицій та заходів щодо розвитку прогресивних форм зовнішньоекономічних зв'язків, співробітництва з іноземними державами. Підготовка укладання договорів з постачальниками, проведення переговорів щодо умов поставок/організація та координація міжнародних перевезень вантажів з України за кордон. Контроль наявності товарів (обладнання, запчастин, паливно-мастильних матеріалів тощо) на складі та своєчасне поповнення запасів, вибір найкращих постачальників та цінових пропозицій, контроль руху товарів, термінів відвантаження товарів, контроль якості продукції.
Адміністративне забезпечення: підготовка внутрішньої та зовнішньої офіційної кореспонденції, що стосується відділу, заповнення та оформлення документів, допомога в організації зустрічей та ведення календаря заходів, ведення бази контактів потенційних партнерів.

Начальник відділу закупівель

з 12.2012 по 07.2014 (1 рік 7 місяців)
Швейцарське Представництво "USEIS SA", Київ (Гірнича промисловість)

управління комерційним підрозділом (формування команди, планування, контроль, звітність); виконання плану продажів і закупівель; розширення клієнтської та постачальницької бази; організація процесу постачання в Україні та за кордоном; пошук нових постачальників, ведення переговорів з постачальниками, закупівля, логістика; покращення умов закупівель: ціна, відстрочка платежу, умови поставки.

Менеджер

з 05.2011 по 11.2012 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "Альфа-центр", Киев (Металургійна промисловість, металообробка)

розробка та реалізація проектів з виготовлення прес-форм та виробництва виробів з пластмас. Контроль термінів випуску продукції відповідно до затвердженого плану (графіка). Прогнозування продажів проекту, контроль і коригування прогнозу. Розробка та узгодження з керівником концепції, цілей і етапів реалізації проектів. Ведення обліку переплетення фінансової та технічної документації проектів. Коригування календарного плану і бюджету проектів та узгодження змін з власником. Формування проміжних і фінальних звітів за проектами.

Освіта

Східноукраїнський Національний Університет ім. Даля

Фінанси та кредит, Луганськ
Вища, з 1996 по 2001 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

CIPS, Public Procurement

2018, серпень

Фінансові інструменти в закупівельній діяльності. Курс Є. Решентяк (міжнародний тренер, кандидит економічних наук)

2021, октябрь

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Email Outlook Express Opera Mozilla Firefox Express SAP, SAP ARIBA

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Наполегливість у будь-яких ситуаціях, багатозадачність, відповідальність, стресостійкість, амбіційність, висока мотивація, лідерство, швидке вирішення проблем, креативне мислення, адаптивність до нових викликів, продуктивність та ефективність, критичне мислення, логічність у складних ситуаціях, повага та толерантність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: