Резюме від 8 лютого 2019

Валентина

Обслуговуючий персонал (сімейна пара), 25 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

школа

Днепр
Середня, з 1995 по 2005 (9 років 8 місяців)

Додаткова інформація

ЧОЛОВІК: великий досвід в ландшафтній фірмі . Бажання працювати та розвиватися в новій сфері. Уміння швидко сприймати нову інформацію. Відповідальний ,чесний, дбайливо відноситься до поставленної роботи.
монтажник: окт. 2017-март 2018Натяжні потолкі
Ландшафтник, агроном: март 2010- дек.2017 Садовий центр"Сакура" "ДніпроПлюс"(Архитектурныеи дизайнерскиебюро)
Довгий період працював в відомому садовому центрі
"Сакура". Прийшовши туди простим працівником, допрацювався до бригадира. 4 роки працював у ладшафтній фірмі "ДніпроПлюс". Довгий час працював агрономом в теплицях (що спеціалізувалися на вирощуванні декоративних рослин) .Досвідроботи загалом 7-8 років


Жінка:Бажання працювати та розвиватися в новій сфері. Уміння швидко сприймати нову інформацію. Віповідальне ставлення до поставленноїзадачі.


Сімейна пара шукає роботу. Цікавить домашнє обслуговування.Досвіду роботи в цій сфері не має, але є бажання працювати та уміння швидко сприймати нову інформацію. Цікавить лише вахтовий метод.

Жінка: дбайлива, охайна ,відповідальна, чесна. Має вміння знаходити спільну мову з людьми . Готова бути прибиральницею, допомогати по домашньому господарству...

ЧОЛОВІК: великий досвід в ландшафтній фірмі. Бажання працювати та розвиватисяв новій сфері. Уміння швидко сприймати нову інформацію. Відповідальний, чесний ,дбайливий.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: