Резюме від 22 квітня 2023 PRO

Ганна

Вчитель початкових класів, репетитор, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Репетитор початкових класів

з 03.2022 по нині (2 роки 2 місяці)
в сім'ях, Київ (Освіта, наука)

Працювала з дітьми 1-го, 3-го та 4-го класу. Проводила аналіз знань, умінь та навичок дитини, щоб формувати заняття індивідуально до потреб учня/учениці, а також для того щоб надалі давати рекомендації до роботи в майбутньому. З дітьми легко встановлюю дружні, довірливі стосунки. Фокусуюсь на всебічному розвитку дитини (від дикції до того, щоб учень вмів сам себе організувати і надалі працювати самостійно). Готувала до ДПА для 4-Х класів.

Вчитель першого класу

з 09.2019 по 02.2022 (2 роки 5 місяців)
Школа «Сімха», Київ (Освіта, наука)

Виконувала обов’язки вчителя першого класу. Організовувала навчально-виховний процес. Додатково проводила заняття з хореографії, малювання, орігамі та всебічного розвитку. Підтримувала контакт з батьками мінімум щотижня. Писала звіти. Допомагала з організацією шкільних свят. Була другом і людиною, яка любить дитину і завжди готова вислухати, підтримати. Діти знали, що їх люблять і вони прийняті в класі. Підтримувала дружній контакт з колегами, радилась з директором з приводу труднощів у навчально-виховних моментах.

Вчитель української мови та літературного читання

з 09.2017 по 05.2018 (8 місяців)
Приватна альтернативна школа "10 талантів", Київ (Освіта, наука)

За рік роботи на цій посаді я мала можливість навчитись складати плани уроків, проводити їх і аналізувати. Отримала досвід тюторства, була куратором творчих проектів дітей. Під моїм керівництвом учень 1 класу створив свою першу книгу. Олег написав оповідь про вигадану планету Швабратабра і зробив ілюстрації.

Освіта

НПУ

Філософський, релігієзнавство, Київ
Вища, з 2013 по 2017 (4 роки)

Вивчила теоретичні та практичні підходи до розуміння освітньої системи. Пізнала і втілила на практиці сучасні методики тюторства. Найбільше сподобалась програма «Філософія для дітей» Оскара Бреніф’є, що була написана для дитячих садків та шкіл. Була на семінарі Оскара Бреніф’є 2.6.2018, що був організований командою «Майбутні» в Києві.

Додаткова освіта та сертифікати

"Искусство задавать вопросы" Оскара Бренифье

1 день

Коледж лідерства Hillsong Kiev

2018-2019, 1 рік

Знання і навички

MS Word MS Excel MS PowerPoint Тютор Проведення програм для розвитку дітей 1-6 клас

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Відкрита до різних вакансій в сфері освіти та культури. Бажано, щоб була можливість реалізувати творчий потенціал в альтернативному освітньому закладі. В роботі з дітьми користуюсь методикою маєвтики Сократа (ставити направляючі питання).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: