Резюме від 20 лютого 2023

Євген

Менеджер ЗЕД

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Technical support specialist

з 11.2022 по 02.2023 (3 місяці)
Howly, Дистанційно (IT)

Проводив технічну підтримку в чатах дистанційно — консультації та вірішення тех проблем різних видів, включаючи пристрої (ПК, iPhone, Android), побутову техніку та онлайн-сервіси (маркетплейси, акаунти тощо) англійською мовою. Отримав хороші загальні бали за роботу (загальні бали оцінювання для чатів склали 97% і добре виконаний KPI). Працював у Zen-desk, Slack, Hibob, Solid тощо. Клієнти-нейтіви були з багатьох країн, але переважно з Великобританії та США.

Менеджер ЗЕД

з 07.2019 по 11.2019 (4 місяці)
Megacity, Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Продавав композитну черепицю закордон через активні продажі та холодні дзвінки до таких країн: Вірменія, Грузія, Греція, Данія, Індія, Нігерія. Напрацьовував базу у amoCRM. У спілкуванні використовував англійську та російську мову. Навчався сфері діяльності компанії та виробленої продукції протягом двох тижнів, збирав інформацію про цільові компанії різними мовами для нарощування бази за ключовими цільовими компаніями, постійно підтримував комунікацію з клієнтами за телефоном та листуванням, підвищував кваліфікацію та навички з продажу через навчання, робив аналітику в Excel, відправляв зразки.

Організатор заходів

з 12.2017 по 08.2018 (8 місяців)
Teens party, Полтава (Маркетинг, реклама, PR)

Організація та проведення заходів (вечірки для підлітків) під брендом Teens Party разом з партнером в умовах невизначеності та ризику. Інвестував у проект особистий капітал, вів фінансовий та управлінський облік у таблицях Excel, розвивав обліковий запис в інстаграмі. Проводили розіграш призів, запрошення артистів (наприклад, учасник Україна має талант та X-factor, а також популярний реп-виконавець Артем Лоїк).

Оператор call-центра

з 08.2017 по 07.2018 (11 місяців)
Global Bilgi, Харьков (Телекомунікації, зв'язок)

Робота на вхідній лінії на проекті МАУ та Turkish Airlines: бронювання та перебронювання квитків, а також надання послуг у сфері авіаперевезень (включення харчування, тварин, проведення платежів) спілкування з конфліктними клієнтами, робота в стресових ситуаціях, робота на відповідальній посаді: консультування та робота в складних системах (Amadeus, Quickres) на запит клієнта, розмова англійською мовою з представниками різних національностей, грамотне ведення діалогу високої якості (був відзначений як найкращий оператор кварталу з виконання показників та найкращий оператор кварталу з якості обслуговування).

Освіта

ХНЭУ

Финансы, банковское дело, страхование. Таможенное дело, Харьков
Вища, з 2018 по 2019 (1 рік)

Магістр, спеціальність Митний контроль. У сфері митного декларування та перевезення вантажів студентам допомагають професійні викладачі, а також діючі практики та підприємці в цій галузі. Написав та захистив диплом на тему «Розвиток системи митного регулювання України в умовах міжнародного співробітництва», де мною було проведено аналітичну роботу та проектування системного покращення української митниці через низку заходів.

ХНУ ім. Каразіна

Економічний, Фінанси і кредит, Харків
Вища, з 2014 по 2018 (4 роки)

Я отримав диплом бакалавра за спеціальністю фінанси і кредит. Маю знання з економіки, фінансів, бухгалтерського обліку, менеджменту, банківської справи, бізнес-процесів і так далі. За рахунок більшого знання англійської мови (перегляд лекцій і читання статей) і самоосвіти теж покращив свої знання.

Додаткова освіта та сертифікати

New tone, English speaking and writing

7 місяців, по закінченню отримав сертифікат.

Иноформвнешсервіс, курси митного брокера

1 місяць, 2018

CFA-проект, анализ компании, рынка, индустрии + анализ финансовой отчетности на английском языке по западным стандартам.

3 месяца, 2018.

Знання і навички

MS Excel QD Professional amoCRM Slack Таможенное оформление

Знання мов

Англійська — просунутий

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: