Резюме від 22 липня 2021 PRO

София

Помощник юриста

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник адвоката

з 06.2019 по 08.2019 (2 місяці)
Рада адвокатів міста Києва, Київ (Юриспруденція)

Проходила практику-стажування в Раді адвокатів міста Києва, була присутня на засіданнях Ради адвокатів, під час яких голова Ради адвокатів міста Києва Рябенко Петро Константинович видавав свідоцтва про права на заняття адвокатської діяльності, стажисти захищали остаточний звіт про стажування у присутності керівника стажування перед Радою адвокатів міста Києва, також члени Ради проводили опитування стажистів стосовно їх звітів, на підставі чого приймали рішення про видачу свідоцтв про права на заняття адвокатської діяльності, а у разі виявлення недоліків – про продовження стажування.

За дорученням керівника практики самостійно складала проекти протоколів про адміністративні правопорушення, супровідні листи до суду, висновки про відмову у складанні протоколу про адміністративні правопорушення, пропозиції на пояснення до органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій всіх форм власності.

Освіта

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого

Адвокатура, Харьков
Вища, з 2014 по 2020 (5 років 5 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: