Резюме від 24 вересня 2018

Інна

Психолог, вихователь, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Психолог

з 05.2016 по 08.2018 (2 роки 3 місяці)
Центр «Вірю в тебе», Киев (розвиток дітей з особливими потребами)

Сертифікат «Розвиток мовленнєвої активності у дітей з аутизмом», сертифікат «Диференційна діагностика комплексних порушень розвитку»; проводила індивідуальні заняття з дітьми і батьками, надавала психологічні консультації, брала учать у різноманітних конференціях та тренінгах.

Освіта

Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова

Соціально-психологічних наук та управління, здобула кваліфікацію психолога з відзнакою, Киев
Вища, з 2012 по 2017 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Word MS Excel MS PowerPoint MS Office Користувач Internet Internet Explorer Opera Email Mozilla Firefox MS Access MS Outlook Outlook Express Express

Додаткова інформація

Особисті якості: комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, пунктуальність, цілеспрямованість, уважність, вміння знайти індивідуальний підхід до кожного, намагаюся викликати в дітей інтерес до пізнання навколишнього світу із застосуванням різних психологічних методик (відео матеріалів, мультимедійних презентацій, дискусій та вирішення проблемних запитань), бажання вчитися новому та працюю над особистим вдосконаленням та пошуком ідей для діагностування і корекції поведінки у дітей.
Інтереси та захоплення: психологія, новітні дослідження в галузі науки та медицини, художня література, домашні тварини, подорожі, музика різних напрямків, іноземні мови.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: