Резюме від 5 листопада 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5039634

Юрист, 16 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта повна вища юридична
Стаж роботи 12 років
З грудня 2016р. По теперішній час - юрист в сфері охорони здоров'я – комунальний заклад
(розробка проектів господарських договір та їх візування, аналіз договорів наданих майбутніми партнерами, особистий супровід при укладанні угоди., організація зустрічей та переговорів з майбутніми партнерами, супровід процедури оренди комунального майна, відслідковую нововедення в законодавстві, здійснюю аналіз судової практики, систематично виступаю перед трудовим колективом в форматі «питання-відповідь-досвід колег», консультація з питань трудового права, оперативне прийняття самостійних рішень в «форс-мажорних обставинах» у випадках коли я виступаю як представник по довіреності, внесення змін до ЄДРПОУ підготовка правовстановлюючих документів до реєстрації )
2013-2016р.р. помічник нотаріуса
2007-2013р.р. державна служба (судова та виконавча гілка влади)

Систематично підвищую знання в сфері юриспруденції (кафедра медичного права, державна служба, конфлікт інтересів, підвищення знань з питань державних закупівель, сертифікат 2019 від ДП "Публічні закупівлі", та "Радник в державних закупівлях") та цікавлюся сміжними питаннями в частині мендженту та управління бізнесом, раціональне управління та використання робочого часу .

Здатна досліджувати, вчитися та шукати відповіді на поставлені задачі/питання. Вмію аналізувати та систематизувати інформацію. Віддаюся справі на всі 1000%. Не вмію халтурити. Пунктуальна, чесна перед собою та колегами. Без шкідливих звичок.
Прагну робити свою роботу максимально добре, здатна щоденно поліпшувати свій результат. Вважаю, що найменші деталі, навіть слово з комою, мають принципове значення для умов договору.
Не боюся брати відповідальність в питаннях які я керую. Якщо не знаю – шукаю та запитую.
Девіз : будь-яка маленька перемога або поразка , це набутий досвід для руху в перед.

Ціную свій час тому бажана заробітна плата від грн.
Або розгляну інший варіант на співбесіді

Схожі кандидати

Юрист (управление активами, КУА)
Київ, Дніпро , ще 6 міст

Юрист, помічник адвоката, керівник юридичного відділу
Київ, Вінниця

Юрист
Дистанційно

Руководитель, юрист
27000 грн, Київ, Кременчук, Дистанційно

Юрист
Дистанційно

Помічник юриста
10000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: