Резюме від 14 вересня 2021

Людмила

Бухгалтер, заступник головного бухгалтера

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер-економіст, помічник головного бухгалтера

з 10.2018 по нині (5 років 7 місяців)
ТОВ "Тепло-енерго комплект", Київ (Оптова торгівля, виробництво, ремонтно-будівельні роботи, послуги)

•Досвід роботи:ТОВ,Дочірнє підприємство (на загальній системі оподаткування), ФОП 2-3гр.(єдиний податок) - реалізація товарів, надання послуг (тех.обслуговування, ремонтні роботи, суборенда), виробництво,ремонтно-будівельні роботи (КБ-2,КБ-3), облік ТМЦ, ОЗ, НМА, МНМА, проведення інвентаризацій, банк, зарплата, авансові звіти, прибуткові та видаткові накладні, акти виконаних та отриманих робіт / послуг, акти звірки з контрагентами, облiк ПДВ (рах.643, 644, 6412),виписка та реєстрація ПН, Реєстр виданих та отриманих ПН (Медок),Декларація по ПДВ, Декларація з податку на прибуток, фін.звітність, звітність в статистику, Податковий розрахунок сум доходу та ЄСВ.

Бухгалтер

з 09.2017 по 05.2018 (8 місяців)
ТОВ "Агроцентр - Україна", Киев (Оптова торгівля мінеральними добривами)

Досвід роботи: бухгалтером (облік ТМЦ,витрат за послугами, ОЗ, НМА, МНМА, проведення інвентаризацій, авансові звіти, акти звірки з контрагентами,контроль кредиторської заборгованості, звітність по необоротним активам; розподіл витрат по Центрам Відповідальності для управлінського обліку, формування Capex щомісяця, дотримання дидлайнів).

Бухгалтер, спеціаліст з обліку по МСФО (IFRS)

з 12.2004 по 06.2017 (12 років 6 місяців)
ПрАТ "Київстар GSM", Киев (Телекомунікації, зв'язок)

Підготовка розрахунків, звітів і додаткової інформації для фiнансової звiтностi по МСФО (Сapex, RF FA&IA, Impairment, Notes, BS&PL analysis).
Розробка методології обліку за міжнародними стандартами, впровадження та контроль дотримання нових стандартів IFRS, підготовка звітів, обробка запитів та підготовка відповідей для внутрішніх та зовнішніх аудиторів (BIG4).
Консолідація звітності за міжнародними стандартами, контроль обліку необоротних активів (FA&IA), робота з великими масивами даних в Exel.

Освіта

Державна Академія Легкої Промисловості України

Економіка підприємств, Киев
Вища, з 1990 по 1995 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Диплом АССА DipIFR Russian , сертифiкати пiдвищення квалiфiкацii

2008р., 9 мiсяцiв

Додаткова інформація

ПК: Microsoft Office (Word, Excel), Internet ,1-С 7.7, 8.3, Медок ,
електронна звітність, електронна пошта, ел.кабінет платника податків.
Мови: українська (рідна), російська (вільно), базовий англійський

Особисті якості : хороші аналітичні здібності, енергійність, наполегливість, працездатність, відповідальність, врівноваженість, здатність до швидкого навчання, акуратність, гнучкість, стійкість до стресових ситуацій, робота в команді.

Мої побажання : працювати в дружній і відповідальній команді, з гідною зарплатнею, соціальним пакетом і можливістю для розвитку.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: