Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 29 червня 2023

Руфат

Администратор ресторана, официант, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офiцiант

з 05.2018 по нині (5 років 10 місяців)
Файна фамiлiя, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустрiч гостей
Особистий пiдхiд
Якiсне обслуговування та знання тонкостей гарного сервiсу
R-keeper
Розумiння потреб гостя

Адмiнiстратор

з 12.2017 по 05.2018 (5 місяців)
«Viva Oliva», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- зустріч відвідувачів;
- підтримка комфорту та приємної атмосфери для гостей в залі;
- управління персоналом (навчання початківців, складання графіків - роботи, мотивація співробітників, контроль робочого процесу);
- робота з документацією, звіти, інвентаризація;
- робота з R-keeper
- вирішення конфліктних ситуацій.
- організація та проведення банкетів;
- ведення та облік каси;
- виконання службових поручень керівника.

Керуючий рестораном

з 07.2016 по 11.2017 (1 рік 4 місяці)
JOY MEY», Bodrum, Turkey (Готельно-ресторанний бізнес)

-робота з фінансовою звітністю, аналіз та захист поточних показників ресторану (робота з бюджетом, управління доходами та витратами ресторану);
-робота з R-keeper
-управління персоналом (вибір та навчання, проведення зібрань, мотивація, оцінка роботи);
-підвищення лояльності гостей ресторану (особисте знайомство та спілкування з клієнтами, з’ясування потреб гостей);
-закриття табелю робочого часу;
-вирішення адміністративно-організаційних питань;
-участь у складанні меню ресторану.

Бармен

з 06.2016 по 07.2016 (1 місяць)
Daimond of Bodrum, Bodrum, Turkey (Готельно-ресторанний бізнес)

-приймання замовлень від клиєнтів;
-приготування коктейлів;
-робота з розрахунково-касовим апаратом;
-поповнення асортименту на барі.

Бармен

з 01.2016 по 05.2016 (4 місяці)
Neolit, Baku, Azerbaijan (Готельно-ресторанний бізнес)

-обслуговування гостей;
-прийом та подача замовлень;
-сервировка столів;
-банкетне обслуговування.

Бармен

з 05.2015 по 11.2015 (6 місяців)
«Aura club», Baku, Azerbaijan (Готельно-ресторанний бізнес)

-приймання замовлень від клієнтів;
-приготування коктейлів;
-робота з розрахунково-касовим апаратом;
-поповнення ассортименту на барі.

Освіта

Baku national university

Туризм, Баку, Азербайджан
Незакінчена вища, з 2013 по 2016 (2 роки 8 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК Windows R-Keeper

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Азербайджанська — вільно
  • Російська — вільно
  • Українська — вище середнього
  • Турецька — вільно

Додаткова інформація

Знання мов:
English – вище середнього (Upper Intermediate);
Українська – середній;
Turkish – експерт;
Azerbaijan – експерт,
Російська – експерт.

Досвід роботи:

1. Керуючий рестораном в «JOY MEY» (Bodrum, Turkey) Tatarogullare. з 01 липня 2018 р. по 21 вересня 2018р.

Головні обов’язки:

- робота з фінансовою звітністю, аналіз та захист поточних показників ресторану (робота з бюджетом, управління доходами та витратами ресторану);
- робота з R-keeper
- управління персоналом (вибір та навчання, проведення зібрань, мотивація, оцінка роботи);
- підвищення лояльності гостей ресторану (особисте знайомство та спілкування з клієнтами, з’ясування потреб гостей);
- закриття табелю робочого часу;
- вирішення адміністративно-організаційних питань;
- участь у складанні меню ресторану.

2. Адміністратор в «Viva Oliva» (Київ, Україна). з 1 грудня 2017р. по 20 травня 2018 р.

Головні обов’язки:

- зустріч відвідувачів;
- підтримка комфорту та приємної атмосфери для гостей в залі;
- управління персоналом (навчання початківців, складання графіків - роботи, мотивація співробітників, контроль робочого процесу);
- робота з документацією, звіти, інвентаризація;
- робота з R-keeper
- вирішення конфліктних ситуацій.
- організація та проведення банкетів;
- ведення та облік каси;
- виконання службових поручень керівника.

3. Керуючий рестораном в «JOY MEY» (Bodrum, Turkey) Tatarogullare. з 15 липня 2016 р. по 15 листопада 2017 р.

Головні обов’язки:

-робота з фінансовою звітністю, аналіз та захист поточних показників ресторану (робота з бюджетом, управління доходами та витратами ресторану);
-робота з R-keeper
-управління персоналом (вибір та навчання, проведення зібрань, мотивація, оцінка роботи);
-підвищення лояльності гостей ресторану (особисте знайомство та спілкування з клієнтами, з’ясування потреб гостей);
-закриття табелю робочого часу;
-вирішення адміністративно-організаційних питань;
-участь у складанні меню ресторану.

4. Бармен в «Daimond of Bodrum» (Bodrum, Turkey). з 05 червня 2016 р. по 10 липня 2016 р.

Головні обов’язки:

-приймання замовлень від клиєнтів;
-приготування коктейлів;
-робота з розрахунково-касовим апаратом;
-поповнення асортименту на барі.

5. Офіціант в Neolit (Baku, Azerbaijan). з 01 січня 2016 р. по 17 травня 2016 р.

Головні обов’язки:

-обслуговування гостей;
-прийом та подача замовлень;
-сервировка столів;
-банкетне обслуговування.

6. Бармен в «Aura club» (Baku, Azerbaijan). з 04 травня 2015 р. по 10 листопада 2015 р.

Головні обов’язки:

-приймання замовлень від клієнтів;
-приготування коктейлів;
-робота з розрахунково-касовим апаратом;
-поповнення ассортименту на барі.

Освіта:
Вища, незакінчена - Baku national university (Baku, Azerbaijan) «Turizm»

Додаткова інформація:
Особисті якості: відповідальність, доведення розпочатих справ до кінця, цілеспрямований, швидко навчаюсь.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: