Резюме від 16 жовтня 2018

Олена

Спеціаліст відділу комунікацій, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Підволочиськ
Готовий працювати:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Діловод тилу, ТВО начальника служби пального

з 06.2015 по 05.2017 (1 рік 11 місяців)
ЗСУ, с. Гущинці (Охорона, безпека, оборона)

Згідно посадової інструкції в зоні проведення АТО. Військове звання - молодший сержант. Нагороджена подякою начальника Ген. штабу ЗСУ, подякою голови Луганської військово-цивільної адміністрації, медаллю '' Хрест Розвідника'' тощо.

Освіта

ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ, 5 КУРС

Телекомунікаційні системи та мережі, Київ
Незакінчена вища, з 2016 по 2018 (2 роки 1 місяць)

Після закінчення навчання в Львівському електротехнікумі зв'язку за спеціальністю: Монтаж, обслуговування і ремонт обладнання багатоканального електрозв'язку(молодший спеціаліст, технік, електрозв'язку), вступила на 3-й курс Державного університету телекомунікацій. Продовжую навчання на 5-му курсі.

Додаткова інформація

З квітня 1995 року по серпень 2014 року працювала в ПАТ '' Укртелеком'' на посадах: телеграфіста, оператора зв'язку, інженера з нормування праці, оператора комп'ютерного набору, електромеханіка електрозв'язку. Виконувала обов'язки голови профспілкової організації, відповідального за охорону праці та пожежну безпеку Підволочиського цеху ТФ ПАТ '' Укртелеком''. Була організатором сімейних свят в Підволочиському районі. З липня 2018 року проходжу навчання у тренінгу по роботі з шоковим досвідом та профілактики розвинене ПТСР у системі тілесно-орієнтованої терапії за програмою Bodynamic.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами