Резюме від 21 жовтня 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5113210

Юрист-международник, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по персоналу.

з 05.2017 по 06.2017 (1 місяць)
Интернет банк., Киев (Финансы, банки, страхование)

Приглашения людей, реклама, написание вакансий, ведение отчетности, обучение персонала, администрация за действиями персонала.

Освіта

НАУ

ИМВ Международное право, Киев
Незакінчена вища, з 2018 по 2022 (3 роки 8 місяців)

Підготовка фахівців з міжнародного права практично орієнтована і спрямована:

- у галузі міжнародного публічного права: на вивчення міжнародних договорів, дипломатичного та консульського права, права міжнародних організацій, міжнародного економічного, кримінального, повітряного, космічного, безпекового права тощо.

- у галузі міжнародного приватного права: на врегулювання правовідносин за участю іноземних фізичних та юридичних осіб, захист інтересів фізичних та юридичних осіб України за кордоном, представництво у міжнародному комерційному арбітражі;

- у галузі європейського права: на вивчення правового регулювання відносин України з Європейським Союзом, правових основ діяльності українських підприємств у європейському правовому просторі;

- у галузі порівняльного правознавства: на вивчення і використання законодавства іноземних держав у сфері цивільного, адміністративного, кримінального та конституційного права, цивільного і кримінального процесу.

Знання і навички

MS Office Пользователь Internet Windows Adobe Photoshop Google Docs Google Adobe WordPress

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Ключевые навыки:
Пользователь ПК, Adobe Photoshop, WordPress, работа с большим объемом информации, Google Docs, грамотность, отчетность, работа в команде, английский язык, деловая переписка, работа с оргтехникой, поиск информации в интернет, деловое общение, MS PowerPoint, управление персоналом, Internet, обучение персонала , интернет-реклама, обработка входящей/ исходящей корреспонденции.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: