Резюме від 21 жовтня 2018

Олександр

Інженер з охорони праці, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто:
Мукачево

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Я, Шманько Олександр Антонійович, народився 10 березня 1968 року в м. Мукачево, Закарпатської області в сім’ї робітників.
В 1975 році був зарахований в перший клас ЗОШ № 20 м. Мукачево, Закарпатської області.
В 1985 році закінчив 10 класів цієї школи і отримав повну середню освіту.
Після цього вступив на перший курс історичного факультету Ужгородського державного університету, який завершив в травні 1986 року. Після закінчення першого курсу вищезгаданого університету був призваний до лав Радянської Армії. Службу проходив в період з червня 1986 по червень 1988 року.
В подальшому продовжив навчання на історичному факультеті Ужгородського державного університету, який закінчив в 1992 році. Отримав спеціальність: історик, викладач історії.
В період з серпня 1992 року по листопад 1993 року працював на посаді керівника краєзнавчих гуртків Центру туризму, краєзнавства та спорту учнівської молоді.
В період з листопада 1993 року по червень 2001 року проходив службу в ОВС на різних посадах. В 1997 році закінчив Львівський інститут внутрішніх справ при національній Академії внутрішніх справ України. Отримав диплом спеціаліста за спеціальністю – правоохоронна діяльність, присвоєно кваліфікацію – юриста.
В період з 2002 по 2008 рік працював на посадах юрисконсульта в різних організаціях та установах.
В грудні 2008 року отримав свідоцтво на право зайняття адвокатською діяльністю.
На даний час практикуючий адвокат, співзасновник Мукачівської міської асоціації адвокатів, член Закарпатського відділення САУ. Член ради адвокатів Закарпатської області.
В період з березня по грудень 2013 року працював на посаді юрисконсульта ПАТ «АЛЬФА-БАНК»

Домашня адреса: 89600, Закарпатська область, м. Мукачево, вул. Верді 6/34, тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), моб. Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Робоча адреса: 89600, Закарпатська область, м. Мукачево, вул. К. Бєляєва 9/10 тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), моб. Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: