Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 грудня 2021

Олег

Інженер, енергетик, виконроб, сисадмін, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Боярка
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Луговський Олег Вікторович
Контактна інформація :
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефоны:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

2018-2021 ТОВ ДЛС меблі на посаді: Інженер з обслуговування компютерних систем.
2008-2018 ПП «Кластер +» на посаді провідний інженер в відділі «ІТ» впровадження. (за трудовою угодою).
2007-2008 Боярське лінійне виробниче управління магістральних газопроводів : слюсар-сантехнік 4-го розряду. ( Звільнений за угодою сторін)
1998-2007 ВАТ «А.Е.С. Київобленерго» на посаді інжинер з обслуговування підстанцій 4-та гр. ел. безп. ( Звільнений за угодою сторін )
На посаді провідного інженера, забезпечував організацію безперервного процесу з обслуговування та модернізації послуг, підключення клієнтів B2B ПАТ Київстар. Адміністратор аварійних бригад по усуненню аварій на мережі. По 4 – м регіонам україни. Досвід роботи в службових програмах Київстара : DMS, TTWOS, Wap GIs. Організовував роботи по перенесенню, переключенню станцій фіксованого зв’язку. Готував проекти по переносам та здавав замовнику роботи (схеми, таблиці, формуляри, акти) . Проведення демонтажів станцій . Вів склад,та супровідну документацію по переміщенню обладнання з об’єкту зв’язку на склад підрядника, до здачі на склад оператора.
Маю великий досвід по багатьом способам організацій зв’язку : будівництві транзитних та локальних кабельних трас, будівництві базових станцій, розварці оптичних пачпанелей та муфт, будівництву радіо-інтервалів та стаціонарних вузлів. Здача замовнику (оператору) робіт до повного закриття документації.
Також маю великий досвід по організації офісних систем, локальних мереж по забезпеченню офіса локальною мережею. Маю впевнені навики відновлення працездатності роботи комп’ютера на базі систем Windows, впевнені знання будови PC. З легкістю зберу копютер будь-якого цільового призначення. Орієнтуюсь в налаштуванні мережевого обладнання. Маю впевені знання в налаштуванні Mikrotik. Також маю досвід в інтеграції CRM системи bitrix24. Базовий досвід роботи з VMWare ESXi, 1С 7.7, Medoc.
Маю практичний досвід організації, побудови, та експлуатації мережі 0,4 Кв
Практичні навики з обслуговування підстанцій 110 кВ., допуску бригад до робіт, оперативних перемикань. Група по електробезпеці 4.
Навчання
1993-1996 Закінчив Київське професійно-технічне училище №23 та отримав спеціальність електро-газозварювальник 3-го розряду. 1996-1997 Служба в Армії у лавах частини цивільної оборони (моторист компресорної станції). 2003-2009 Київський національний університет будівництва і архітектури. Спеціальність - споруди обладнання водопостачання та водовідведення.
англійська мова (средній рівень)
Особисті якості :Охайність, пунктуальність, відповідальність, урівноваженість. Веду активний спосіб життя, не вживаю алкоголю та тютюну. Не боюсь вивчати щось нове, легко берусь за незнайому справу.
Маю права кат. В та особистий автомобіль.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: