Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Інна

Юрист, адвокат, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 03.2020 по нині (4 роки 2 місяці)
Адміністративне, Сімейне право., Одеса (Юриспруденція)

Консультації, супроводження справ в першій та другій інстанції, заяви/скарги/ запити до органів державної влади, громадських організацій.

Помічник судді

з 07.2009 по 11.2022 (13 років 4 місяці)
Одеський окружний адміністративний суд, Одеса (Юриспруденція)

Написання проектів судових рішень. Ведення листування з підприємствами, утановами, організаціями всіх форм власності, в т. ч. громадські та інші (міжнародні, правозахисні, цільові) організації - складення, подання/направлення запитів, відповідей, пояснень, заяв, клопотань, скарг, зауважень, пропозицій, іншого; взаємодія з державними адміністраціями, радами (в т. ч. реєстраційними відділами), ДФС, ПФУ, держпраці, ДВС, прокуратурою, поліцією, СБУ, НАБУ, статистикою, АМКУ, КМУ, профільними міністерствами, арбітражними керуючими, адвокатами, нотаріусами (державними/приватними), банками, інспекціями та т. і.; ведення реєстрів та баз даних, їх облік; реєстрація вхідної/вихідної кореспонденції; облік, отримання/відправлення поштової кореспонденції; інші загальні обов'язки.

Освіта

Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова

Правознавство, Одеса
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 9 місяців)

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

1.Комунікативні здібності:
Усвідомлення, розуміння обраної професії; розвинуте логічне мислення; розвинена пам'ять; інтелектуальні здібності; емоційна стійкість; самостійність і незалежність; досконала усна і письмова мова; координація діяльності; мінімізація ризиків та пошук альтернативних варіантів; робота в колективі; забезпечення правової безпеки та захист від посягань; відсутність шкідливих звичок.

2.Розуміння та здатність використовувати (впевнений рівень):
Конституція, ЦК/ЦПК, ГК/ГПК, КАС, КК/КПК, ПК, ВК/КТМ, БК, ЗК, КУпАП, КЗпП.

3.Розуміння та здатність використовувати (початковий рівень):
КВК, КУпН, ЛК/ПК, ЖК, СК, МК, КЦЗ.

4.Використання у діяльності:
Міжнародних/національних Конвенцій, Хартій, Директив, Пленумів, Законів, Роз'яснень, Постанов, Положень, Наказів, Інструкцій та т. і.; обов'язковий аналіз позицій судової влади (в т. ч. ЄСПЛ, як основна позиція, можливий огляд позицій інших міжнародних судів: МКС, МТП, МС ООН, інші).

5.Бажання:
Постійно вдосконалюватися та бути кращім в обраному; займати відповідальне становищє; отримувати гідну платню.

6.Особистий досвід звернень/співпраці:
ЄСПЛ, Президента, КМУ (профільних міністерств), комітетів ВРУ, Уповноваженого ВРУ з прав людини, ВС (ВАСУ, ВССУ, ВГСУ), КСУ - з конституційною скаргою, ВРП - з питань притягнення суддів до відповідальності; Генеральної прокуратури; майже всіх без включенная центральних органів виконавчої влади та т. і. з різних правових питань, в порядку звернень, пропозицій, заяв, скарг/оскарження та т. і.

7.Наявне свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: