Резюме від 11 вересня 2023

Наталия

Дизайнер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Белфар Наталія Володимирівна
13.10.1982 р.
м. Київ
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: отримати посаду графічного дизайнера.

Навички: професійне володіння програмами для дизайну, верстки та обробки текстової та графічної інформації (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign та ін. Adobe). Впевнений користувач офісної техніки, малювання від руки.
Основна освіта: НТУКПІ. Поліграфічний факультет. Репрограф.
Художня школа №7.
Відомості про трудову діяльність:
1.ДП Київська офсетна фабрика. Графічний дизайнер, та зам. нач. відділу збуту. Підготовка та розробка макетів для друку високого та середнього ступеню захисту і т.д. Збут поліграфічної продукції) робота в программі СФЕРА.
2. Компанія «МедЕксім» (продаж і просування медичного обладнання). Графічний дизайнер. Розробка упаковки, каталогів, друкованої продукції, брендування продукції. Підготовка та розробка макетів для друку та WEB. Розробка простих gif та монтаж елементарних відео.
3. Компанія «КУМ» (колекційні українські моделі). Графічний дизайнер. Розробка упаковки, каталогів та іншої друкованої продукції.
4. На базі «Фуршет» ТОВ «Прінт Парк» і «Рітейл Тренд». Дизайнер, провідний фахівець дизайну рекламної продукції. Розробка всілякої друкованої продукції, підготовка до друку та WEB. Зовнішня реклама, стенди, стійки.
5. Фріланс і робота в оперативній поліграфіі. Розробка та дизайн поліграфічної продукції. Розробка упаковки. Верстка повнокольорових видань. Реклама на транспорті. Робота з етикеткою. Фальцювання. Друк на Konica Minolta6500 і т.д.
6. Адаптація журналу «PCGamer», під українського споживача.
7. Рекламне агентство «Твіга». Розробка і дизайн рекламної продукції, верстка журналу «Провізор». Сувенірна продукція, брендування.
8. Редакція журналу «Зброя та Полювання». Провідний дизайнер. Повна підготовка графічної і текстової інформації. Верстка багатосторінкових, повнокольорових видань будь якої складності. Розробка і адаптація рекламної продукції та ін.. Концептуальне наповнення видань.
9 Початок трудової діяльності на ПП «ПрессаУкраїни».
Побажання до заробітної плати: 20000 грн.
Портфоліо: https://ru.calameo.com/read/0057898967c8f544f81b8
https://ru.calameo.com/read/0061908404925649f4243

Схожі кандидати

Дизайнер інтер'єру
Київ, Дистанційно

Дизайнер
Київ

Архітектор-дизайнер
Київ, Дистанційно

Web designer
Київ

Дизайнер інтер'єру
Київ, Дніпро , ще 4 міста

Дизайнер, художник
Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: