Резюме від 31 січня 2019

Дмитрий

Менеджер по продажам, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Єфімов Дмитро Володимирович
(8:00AM 07.11.1984 р. н.) Чернівецька обл. Вижницький р-н м.Вашківці, надалі проживав та навчався, переважно, у м. Вінниця.
Моб[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: закінчив в 2003 р. Вінницький технічній коледж, де отримав «спеціальність електромеханік з обслуговування електроустаткування автомобілів» 2005-2006 навчався в університеті Львівська політехніка за спеціальністю інженерна механіка (не закінчив)
2003-2004рр. працював слюсарем-електриком ІІІ розряду на високовольтній дільниці ТОВ «Чернівецький машзавод»
2004-2006рр. працював в м. Чернівці на приватному СТО «ТІR-сервіс» автоелектриком (ремонт електрообладнання вантажних авто)
2006-2008рр. Працював приватним чином електриком в будівельно-оздоблювальній бригаді
2008-2009рр. Проходив контрактну службу в ЗСУ на посаді «Водій-електрик»
Є водійські права категорії «В С»
2009-2012рр. В приватній фірмі працював майстром з ремонту-налагодження та монтажу медичного обладнання (стерилізатори )
02.2013 - 05.2013рр. Працював електромонтажником силових мереж та електроустаткування в ТОВ «Енерджі сервіс»
02.2013-10.2014рр. Працював менеджером (роздрібного продажу) в електротехнічному магазині «Вольт Ампер»
02.2015-06.2016рр. Працював менеджером з постачання-збуту в світло-електротехнічному магазині «Світлоград»; приймав участь в облаштуванні відділу роздрібних продаж світло-електротехнічних товарів (оздобленні, пошуку постачальників ,товарному наповненні, організації торгівельного процесу, загалом все необхідне для подальшої злагодженої роботи магазину).
05.2016-03.2018рр. Працював менеджером зі збуту в безготівковому відділі електротехнічної компанії «Firefly»; приймав участь у відкритті-оздобленні та залученні нових клієнтів; вів документообіг пов’язаній з постачанням-продажем товарів.
04.2018- Працюю менеджером із збуту світлотехнічної продукції м.Київ ТОВ «Квантула»
Намагаюсь отримати роботу споріднену з отриманою освітою та отриманим під час праці на різних підприємствах досвідом. Маю здібності освоювати нові спеціальності та підвищувати свій досвід у вже отриманих.
Знання комп’ютера та Інтернету знаходяться на рівні впевненого користувача. Маю досвід роботи в 1С, як користувач-продавець, так і займався постановкою технічних завдань для програміста (з метою налаштування та оптимізації продажу).
Відповідально ставлюсь до поставлених завдань, незалежно від роду діяльності. Нормально адаптуюсь в колективі, незалежно від статі, вікової категорії та рівня досвіду та освіти співробітників. В поставлених на роботі завданнях намагаюсь розбиратися та аналізувати, задля підвищення ефективності виконуваної роботи.
Пріоритетним напрямком в роботі є підвищення рівня знань та досвіду, просування по кар’єрних сходах не поступаючись своїм принципам та ідеалам.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: