Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/513086/

Креативный дизайнер (нэйминг, слоганы)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме

Дудка Наталія Миколаївна

Обіймання посади в компанії, де б змогла реалізувати творчі ідеї, задуми в областях, що потребують оригінального оформлення продукції, подання та представлення , а також можливість постійного навчання.

Особисті побажання – работа (неповний робочий день), що базується на фантазії, використанні поетичних елементів, поданні звичайних речей в незвичайній інтерпретації, загалом всього того, що потребує різних «видумасів» та «викрутасів».

Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи:

2006 р. – переможець обласного етапу поетичного конкурсу «Думи та мрії».

2003 - 2006рр. газета «Волинь-нова», рубрика «Торба див і загадок» -активна дописувачка (розробка авторських завдань для ерудитів (ребусів, кросвордів, криптограм, логічних задач), розважально-пізнавальних завдань). 2005 р.- отримала 1премію (1 місце в конкурсі авторів-дописувачів) газети за активність, креативність, творчий підхід до завдань, оригінальність ( у конкурсі «Фотокоментар»). 2004 р. – подібна премія в районній газеті «Сільські новини».

Дата народження: 1987-12-20.

Володіння іноземними мовами:

Англійский – базовий.

Особисті якості:

Оригінальність, творчий підхід, наявність багатої уяви та фантазії;

Активна життєва позиція, целеспрямованість;

Відповідальність, оперативність, оптимізм;

Креативність, ініціативність, здатність швидко вчитися.

Знання комп’ютера : - впевнений користувач ПК (пакет MS Office, Інтернет, Фотодекор, вивчаю Фотошоп).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: