Резюме від 23 лютого 2021 PRO

Надія

Няня, аніматор, 3 500 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Торговий агент

з 05.2018 по 09.2018 (4 місяці)
«Міжрегіональні ресурси», Ровно (Торгівля)

Добросовісний, відповідальний , охайний, працелюбивий агент,

Освіта

РДГУ

«Флорист», «Хоровий диригент», Ровно
Незакінчена вища, з 2018 по 2022 (3 роки 9 місяців)

Маю диплом по спеціальності «Промислове квітництво». Ця професія є досить творчою та цікавою. Включає в себе догляд за живими рослинами, а особливо за квітами. Дозволяє займатися вирощуванням квіткових рослин, створення клумб, складання букетів та різних квіткових композицій.В даний момент здобуваю вищу освіту по спеціальності « Хоровий диригент, регент». Ця професія також є досить цікавою та творчою. Цікава тим, що дає можливість спілкуватися та працювати з людьми. за рахунок красивих голосів можна вивчати різні музичні твори, а з часом виконувати їх для оточуючих людей, даруючи їм гарний настрій та розуміння сили та краси музики.

Додаткова інформація

Я є працьовита, наполеглива, комунікабельна, відповідальна, пунктуальна, охайна, цікава, творча та неординарна особистість. Люблю спілкуватися та легко знаходжу спільну мову з людьми, а особливо з дітками. Маю достатньо досвіду різної роботи.

Інші резюме цього кандидата


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: