Резюме від 18 квітня 2023 PRO

Лилия

Начальник відділення поштового зв'язку, завідувач роздрібної бази, магазину, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Ніжин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий магазином

з 03.2020 по 09.2020 (6 місяців)
Червоний Маркет, Ніжин (Роздрібна торгівля)

Заступник керуючого магазину

з 06.2019 по нині (4 роки 10 місяців)
Простор, Ніжин (Роздрібна торгівля)

Директор филиала

з 08.2017 по 09.2018 (1 рік 1 місяць)
ПАТ Укрпошта, Нежин (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обеспечение рентабельной, безубыточной деятельности филиала. Организация отпуска, хранения и размещения товара на складе.
Организация оптимального сбыта товара.
Осуществление контроля за выполнением Плана продаж.
Контроль правильности и своевременность отгрузки товара. Изучение рынка, мониторинг цен, предложения по изменению ассортимента товара. Сдача приходно-расходных документов.
Контроль за наличием и исправностью противопожарных средств, состоянием помещений, оборудования и инвентаря на складе и обеспечивает их своевременный ремонт.
Участие в проведении инвентаризаций товарно-материальных ценностей на Филиале. Ведение учета складских операций, установленной отчетности. Учет реализации товара. Табилирование, составление графиков рабочего времени, обучение. Логистика. Руководство складом более 10 человек: кладовщик, товаровед, сортировщики, грузчики, водителя, механик.

Специалист Финансово-економической группы

з 06.2015 по 06.2017 (2 роки)
САЗ ДСНС, Нежин (Спецотряд)

Організація і ведення обліку ТМЦ, основних засобів, МШП, матеріальних цінностей, ДГМ та нематеріальних активів (надходження, вибуття, рух, амортизація). Розгляд та перевірка первинних документів. Своєчасне відображення фінансово-господарських операцій на підставі оформлених у встановленому порядку первинних документів на рахунках бухгалтерського обліку. Проведення інвентаризації майна і зобов'язань, а також відображення в бухгалтерському обліку результатів інвентаризації. Своєчасне і правильне відображення операцій з обліку ТМЦ, ОС в 1 С:7, 8.2. Парус,Word, Excel

Администратор кафе

з 04.2011 по 05.2013 (2 роки 1 місяць)
ТОВ Розмарин, Киев (Роздрібна торгівля)

Зустіч гостей, вирішення спірних питань, вирішення питань з службами, графік роботи, обслуговування банкетів, здійснення продажів та обслуговування клієнтів. Заповнення книги РРО, обслуговування касового апарату. Знання технік продаж та основ мерчендайзингу.

Права на вождение кат В

з 02.2008 по нині (16 років 2 місяці)
Автошкола, Київ (Транспорт, логістика)

Бухгалтер-касир

з 05.2007 по 08.2014 (7 років 3 місяці)
Консультативно-диагностический центр, Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Здійснення прийому та видачі готівкових грошових коштів, оформлення касових документів, ведення касової книги та інших операцій. Ведення банківських операцій. Здійснення фінансового моніторингу під час проведення операцій. Ведення аналітичного обліку по рахунках. Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості. Здійснення належного внутрішнього контролю за касовими операціями. Виконання інших операцій по розпорядженню директора відділення.

Освіта

НАТИ НУБИП

Економика и менеджмент, Нежин
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 8 місяців)

Бакалавр, Облік та аудит

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: