Резюме від 17 листопада 2020 PRO

Роберт

Керівник відділу, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділу фінансів

з 01.2020 по 11.2020 (10 місяців)
City staff, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Обов'язки: фінансове планування, бюджетування, фінансове закриття місяца, фінансова звітність. Управління персоналом, впровадження нової системи фін. звітності. Забезпечення компанії фінансовими інструментами для ефективної діяльності.

Досягнення - дебеторська заборгованність була зведена до мінімуму, розробив і впровадив нову систему ведення каси та формат фін. звітності. Компанія підписала домовленності про співпрацю з двома великими фін. установами банками-емітентами.

Керівник відділу фінансів

з 04.2019 по 01.2020 (9 місяців)
Visotsky Consulting, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Фінансове планування, бюджетування, фінансова аналітика. Оптимізація фінансової моделі компанії. Робота по збільшенню доходів компанії та зменшенню витрат. Зведення кредиторської да дебиторської заборговонності до мінімуму. Координації з іншими філіалами щодо фінансових потоків. Стратегічне планування фінансового відділу.
Досягнення: була розроблена та впроваджена нова фінансова модель, що дала змогу збільшити валовий прибуток на 30%. Кредиторська заборгованність становила 0, дебиторська заборгованність була зведена до абсолютного мінімуму. Була проведена оптимізація витрат, що дозволила заощадити +17% коштів. Була налагоджена така співпраця з іншими філілами, що дозволило отримувати 60% коштів по виставленним рахункам, як передплату.

Організатор

з 11.2018 по 03.2020 (1 рік 4 місяці)
Нетворкінг-конференція Time Break, Київ (Інфо-бізнес)

Створення бізнес-заходів під назвою Нетворкінг-конференція Time Break, що дозволяє керівникам та власникам компанії заводити нові знайомства, залучатися якісними контактами, котрі потенційно можуть бути клієнтами, партнерами, чи просто друзями. Обов'язки: підбір спікерів заходу, організація місця проведення та кейтерінгу, продаж квитків на участь у заході, модераторсто під час самого нетворкінгу.

Керівник відділу фандрейзинга

з 04.2018 по 11.2018 (7 місяців)
БФ "Клуб Дивосвіт", Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Розробка та реалізація фандрейзингової стратегії, пошук спонсорів, Event- акції, співпраця із партнерами, залучення до співпраці інформаційних партнерів та лідерів думок. Управління персоналом відділу, менторство для волонтерів.

Керівник відділу продажу тренінгів

з 09.2017 по 04.2018 (7 місяців)
BogushTime, Київ (Інформаційно-консультаційні послуги)

Виповнення квоти з продажу тренінгів і інформаційно-консультаційних послуг для бізнесу, регулярне ведення статистик і координацій з відділом. Розробка стратегії діяльності відділу продажу, розробка стратегії реклами з відділом маркетингу. Забезпечення присутності представника компанії на різноманітних заходах - конференції, форуми, майстер-класи, лекції. Навчання менеджерів з продажу по продукту та перемовам.

Керівник відділу фандрейзинга

з 06.2016 по 09.2017 (1 рік 3 місяці)
Appco Group, Варшава (прямой маркетинг для NGO)

Реалізація маркетингових проектів, пошук індивідуальних спонсорів для благодійних фондів - UNICEF, WWF, SOS Children's Villages. Будування візерунку фонду, проведення різноманітних акцій, івент-заходів, управління персоналом і проведення тренінгів з фандрейзингу.

Освіта

Wyżsha szkoła Teologiczno-Humanostyczna

Журналістика, Варшава
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 9 місяців)

Бакалаврат факультета журналістики, специалізація - журналістика та суспільні коммуникациії. Навчався у Польші, там же и проходив практику на радіо - radiopolska.live, в якості соведучого програми. На телебаченні - nadzieja.tv, в якості оператора камери, звукооператора та керівника знімальної групи під час прямих трансляцій.

Додаткова освіта та сертифікати

Курс інтернет-маркетинга від Google

2016, 1 тиждень

Курс "Організуюча схема компанії" (Hubbard Management System)

2017, 1 місяц

Курс "Керівництво з основ навчання" (Hubbard Management System)

2017, 1 місяц

Тренинг з розвитку потенциіла "Challenge c огнехождением", тренер - Алекс Олімской

2018, 3 дні

Онлайн-курс " Як вирішувати конфлікти" (Hubbard Management System)

2018, 1 тиждень

Курс "Керівництво з основ спілкування" (Hubbard Management System)

2018, 1 тиждень

7 Навичок Високоефективних Людей ( FranklinCovey)

2018, 2 дні

Ефективне лідерство в епоху Agile (Chuprikovs'Consulting)

2019, 2 дні

Система навчання співробітників ПРОФЕСІОНАЛ - тренінг з продажів. (Visotsky Consulting / Practicum Group)

2019, 5 днів

Знання і навички

MS Office Adobe Photoshop CRM amoCRM Google Docs Google Копірайтинг Тайм-менеджмент Odoo iMovie Гросбух Windows Movie Maker PayPal Організація Івентів Hubbard Management System Переклад з іноземних мов

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Польська — вільно
  • Румунська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Я дуже позитивна та життєрадісна особистость. Оптиміст, але з вмінням тверезо та критично оцінювати ситуацію. Маю багато хоббі - зокрема: пишу вірші, вчусь грати на ударних, займаюсь танцями, люблю книги, подорожі та просто прогулянки. Зі спорта надаю перевагу футболу, більярду і настольному тенісу. Люблю гуманітарні науки, зокрема - філософія, археологія, історія, література и т.п.

В 2016 році став найкращим фандрайзером Польші для фонда WWF
За 3 місяці з рядового менеджера з продажів став керівником цього відділу
Організовав 7 бізнес-заходів не зробивши жодного дзвінка та не вклавши ні гривні платної реклами.
Узяв під керування відділ фінансів та оптимізував усі фінансові процеси відділу, що дозволили отримувати більше і вчасно, витрачати менше і контролювати увесь облік.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: