Резюме від 13 грудня 2023 PRO

Алексей

Повар, су-шеф, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар

з 12.2022 по 09.2023 (9 місяців)
044 café, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота на всіх процесах гарячого цеху. (гриль, плита, чек, заготівельний), видача страв, притримка стандартів та якості страв.

Кухар

з 09.2022 по 11.2022 (2 місяці)
Home Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 06.2022 по 09.2022 (3 місяці)
Villa Livorno, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)

Розробка технологічних карт, розробка страв, формування закупки , управління персоналом, видача та приготування страв, ведення списання, проведення переобліку .

Шеф кухар

з 01.2022 по 04.2022 (3 місяці)
Villa Livorno, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)

Кухар, мангальщик

з 12.2021 по 02.2022 (2 місяці)
Пан Банош, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування гарячих страв, приготування на мангалі, робота на дровянній печі.

Шеф-повар

з 06.2021 по 09.2021 (3 місяці)
Villa Livorno, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)

Корекція тех карт, замовлення продукції, управління персоналом, контроль якості страв.

Повар

з 01.2021 по 04.2021 (3 місяці)
Ribas Hotel Karpaty, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)

Готовка Блюд в соответствии с тех картами, готовка Блюд на хоспире.

Су-шеф

з 01.2020 по 02.2020 (1 місяць)
Шале Дю Монт, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)

Работал на должности су-шеф, координировал работу поваров, составлял закупки, составлял и корректировал тех-карты, принимал участие в разработке меню.

Кухар

з 01.2020 по 03.2020 (2 місяці)
Грибова Хата, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)

Работал на горячем процессе, готовка первых блюд.

Повар

з 02.2016 по 09.2019 (3 роки 7 місяців)
ЧП Баккаржиев, Бердянск (Готельно-ресторанний бізнес)

Готовка блюд по тех картах, готовка блюд на мангале

Освіта

Бердянский Экономико Гуманитарный Коледж от ДПУ

Повар технолог 5 разряд, Бердянск
Незакінчена вища, з 2015 по 2017 (1 рік 6 місяців)

Имею диплом повара 5-го разряда , кондитер 3-го разряда

Знання і навички

MS Word MS Excel Готовка блюд на мангале Готовка блюд на мангале, знание украинской европейской, кухни,

Додаткова інформація

Повар-уневерсал, имею опыт работы на должности су-шеф, принимал участие в разработке меню , имею опыт управления кухней, не имею вредных привычек, хорошо работаю в коллективе, стрессоустойчив, не конфилктный.

Схожі кандидати

Шеф, су-шеф
40000 грн, Київ

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно

Шеф-кухар, су-шеф
Київ, Житомир

Шеф-повар, су-шеф
Київ

Су-шеф, шеф-повар
Київ

Повар, су-шеф, зав. производством
35000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: