Резюме від 5 липня 2023 PRO

Любов

Бухгалтер, 23 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер по нарахуванню заробітної плати

з 10.2021 по нині (2 роки 7 місяців)
КНП "КМЦДН", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Нарахування заробітної плати працівникам бюджет,госпрозрахунок, утримання податків,здача звітності (квартальна ЄСВ+1ДФ , ПВ, Медок, звіти з виконавчими службами, формування та здача заявки та повідомлень по ФСС Медок, нарахування лікарняних листів, відпусток, розрахунок при звільненні, виконавчі, обробка наказів, табелів робочого часу, ведення і архівація документації, формування довідок працівникам, розрахункових листів. За потреби формування і відправлення відомостей у банк. Знання програм Exsel; Word; DOS; KBS комунальна; бюджет UA (схожа на 1С 8)

Бухгалтер по нарахуванню заробітної плати

з 01.2019 по 07.2022 (3 роки 6 місяців)
КНП "Київська стоматологія", Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Нарахування заробітної плати працівникам бюджет, госпрозрахунок (відрядно-преміальна), утримання податків, здача звітності (квартальна ЄСВ+1ДФ , ПВ, Медок, звіти з виконавчими службами, формування та здача заявки та повідомлень по ФСС Медок, нарахування лікарняних листів, відпусток, розрахунок при звільненні, виконавчі, обробка наказів, табелів робочого часу, ведення і архівація документації, формування довідок працівникам, розрахункових листів. За потреби формування і відправлення відомостей у банк. Знання програм Exsel; Word; DOS; KBS комунальна; бюджет UA (схожа на 1С 8) Досвід роботи з декількома підрозділами у віддалений спосіб

Бухгалтер по нарахуванню заробітної плати

з 11.2005 по 01.2019 (13 років 2 місяці)
Святошинський дитячий будинок-інтернат, Киев (Освіта, наука)

Нарахування заробітної плати працівникам бюджет, утримання та відрахування податків, формування відомості в банк, здача звітності (квартальна ЄСВ+1ДФ , ПВ, Медок, звіти з виконавчими службами, формування та здача заявки та повідомлень по ФСС Медок, нарахування лікарняних листів, відпусток, розрахунок при звільненні, виконавчі, обробка наказів, табелів робочого часу. Знання програм Exsel; Word; DOS.

Бухгалтер

з 09.1994 по 04.2002 (7 років 7 місяців)
СП "АГРО-ТЕХНІК Воронівці", Хмільник (Сільське господарство, агробізнес)

Ведення ГСМ, розпаювання земель, введення заробітної плати

Освіта

Річні курси бухгалтера сільського господарства

Винница
Середня, з 1993 по 1994 (9 місяців)

Додаткова інформація

Відповідальна, працелюбна, комунікабельна, за потреби працюю і навчаюсь новому швидко і якісно , не боюсь труднощів у роботі. Праці віддаюсь на повну, але за адекватну оплату. Дружелюбна, комунікабельна, люблю чесність і справедливість у роботі і в відношеннях між людьми.

Схожі кандидати

Головний бухгалтер
Київ

Головний бухгалтер
Київ

Бухгалтер (Клієнт-Банк)
25000 грн, Київ, Дистанційно

Главный бухгалтер
25000 грн, Київ, Дистанційно

Головний бухгалтер (єдиний)
Київ, Бровари, Дистанційно

Головний бухгалтер
Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: