Резюме від 15 листопада 2018

Тетяна

Юрист, помічник юриста, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Ірпінь
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 08.2015 по 11.2018 (3 роки 3 місяці)
ТОВ, Ірпінь (булдівництво, торгівля)

Досвід роботи:

Юрисконсульт
Серпень 2015 – червень 2017 ТОВ – юрисконсульт (будівництво)
Реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції, ведення кадрової роботи, складання договорів, додаткових угод, реєстрація та ліквідація юридичних осіб, внесення змін до установчих документів, реєстрація права власності, реєстрація договору про спільну діяльність у будівництві житлових комплексів, ведення ділових переговорів і листування з контрагентами, органами державної влади і місцевого самоврядування, надання юридичних консультацій, юридичний супровід та представництво інтересів компанії у відносинах з підприємствами, установами, організаціями.

Юрисконсульт
Червень 2017- по т.ч.. - торгівельна компанія (акцизні товари)

Реєстрація реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій, подання заяв на отримання ліцензій на право роздрібної та оптової торгівлі алкогольними та тютюновими виробами,внесення змін до діючих ліцензій, у зв’язку з зміною РРО, державна реєстрація потужності операторів ринку, супровід договорів, ведення переговорів з контрагентами, усні та письмові консультації персоналу з питань чинного законодавства у сфері ліцензування, реєстрація торгівельних об’єктів в органах ДФС, загальноправова робота і т.д.

Освіта

Національний університет ДФС України

Юридичний, юрист, Ірпінь
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 9 місяців)

Вересень 2010 р. – червень 2014 р., Національний університет державної податкової служби України, факультет «Юридичний», спеціальність «Право», диплом бакалавра (денна форма навчання).
Вересень 2014 р. – червень 2015 р., Національний університет державної податкової служби України , факультет «Юридичний», спеціальність «Юрист», диплом магістра (денна форма навчання).
Середній бал 4,9. У період навчання брала активну участь в наукових міжвузівських і регіональних конференціях. Маю опубліковані наукові тези.

Додаткова інформація

Додаткова освіта:
ТОВ "ЛІГА ЗАКОН (Брала участь в спеціалізованому практикумі на тему:" Обшуки на підприємствах: дії співробітників під час обшуку на підприємстві ")
Навички роботи з комп'ютером
Впевнений користувач ПК (MS Office, Internet, 1c-робота в базі УТ з ліцензіями, а також орг. технікою. Знання правових баз - ЛІГА ЗАКОН.


• Знання іноземних мов: Українська - рідна; російська - вільно; англійська зі словником.
• Особисті якості: Чесність, порядність, акуратність, вміння працювати з людьми, великою кількістю інформації, документами. Цілеспрямованість, висока працездатність, енергійність, відповідальність, пунктуальність. Шкідливих звичок не маю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: