Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 вересня 2023 PRO

Мар'яна

CEO, начальник виробництва, хімік-технолог, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор підприємства

з 08.2022 по 06.2023 (10 місяців)
ТОВ "Хімтехпласт", Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Інженер-технолог

з 04.2021 по 08.2022 (1 рік 4 місяці)
ТОВ " Україна Аетерна Експорт", Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Головний технолог

з 02.2016 по 01.2021 (4 роки 11 місяців)
ТОВ "Аетерна Україна", Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

По сумісництву виконувала обов'язки аналітика планування виробництва, менеджера збуту та координувала робому дільниці по виготовленню металевих виробів.
Досягнення- запуск в виробництво нових вспінених матеріалів на власних розроблених рецептурах (аналогів в Україні не виробляють) на сучасних високотехнологічних лініях

Головний технолог

з 07.2007 по 12.2013 (6 років 5 місяців)
ПАТ "Київський завод гумових та латексних виробів", Київ (Виробництво та реалізація гумо- технічних виробів)

Організація, розроблення і впровадження прогресивних, економічно обґрунтованих ресурсо- та природозберігаючих технологічних процесів і режимів виробництва продукції, виконання робіт, які забезпечують підвищення рівня технологічної підготовки і технічного переоснащення виробництва, скорочення витрат сировини, матеріалів, трудових витрат, поліпшення якості продукції, робіт та зростання продуктивності праці.
Впровадження заходів щодо прискорення освоєння у виробництві прогресивних технологічних процесів, найновіших матеріалів, широкого впровадження науково-технічних досягнень.
Складання планів впровадження нових технологій, підвищення техніко-економічної ефективності виробництва, розроблення технологічної документації, організація контролю за забезпеченням цехів, дільниць та інших виробничих підрозділів підприємства необхідними засобами та матеріалами.
Розгляд та затвердження зміни, що вносяться до технічної документації у зв’язку з коригуванням технологічних процесів і режимів виробництва.
Контроль за виконанням перспективних і річних планів технологічної підготовки виробництва, суворе додержання встановлених технологічних процесів, виявлення порушення технологічної дисципліни та вживання заходів щодо їх усунення.
Організація та планування нових цехів і дільниць, їх спеціалізації, освоєння нової техніки, нових високопродуктивних технологічних процесів, виконання розрахунків виробничих потужностей та завантаження устаткування, підвищення технічного рівня виробництва і коефіцієнта змінності роботи устаткування, складання та перегляду технічних умов і вимог до сировини, основних та допоміжних матеріалів, напівфабрикатів, розроблення та упровадження прогресивних норм трудових витрат, витрачання технологічного палива та електроенергії, сировини та матеріалів, заходів щодо запобігання та усунення браку, зниження матеріаломісткості продукції та трудомісткості її виробництва.
Досягнення- розробка нових рецептур ячеїстого матеріалу на сучасних інградієнтах та запуск ячеїстого матеріалу в серійне виробництво.

Освіта

Київський національний університет технологій та дизайну

Облік та аудит, Київ
Вища, з 2008 по 2010 (1 рік 10 місяців)

Київський національний університет технологій та дизайну

Хімічна технологія, Київ
Вища, з 2003 по 2007 (3 роки 9 місяців)

Калуський хіміко-технологічний технікум

Виробництво органічних речовин, Калуш
Середня спеціальна, з 1999 по 2003 (3 роки 10 місяців)

Отримала диплом з відзнакою

Додаткова освіта та сертифікати

SkillUp,Quality Assurance

2021

Знання і навички

MS Excel MS Word AutoCAD

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

З задоволенням та інтересом швидко навчаюсь новому, здатна самостійно приймати рішення, стійка до стресів, володію здатністю знаходити компроміси, чесна, працелюбна, пунктуальна, відповідальна, маю почуття гумору.
Являюся розробником та власником патентних розробок в сфері гумової промисловості, а саме розробок рецептур пористих гумових сумішів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: