Резюме від 9 травня 2024 PRO

Андрій

Водій, експедитор з власним автомобілем, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Шостка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Водій експедитор. Водитель на авто компании (бус,газель). . Водій з власним авто

з 02.1998 по 05.2022 (24 роки 3 місяці)
ПП, Шостка (Транспорт, логістика)

Розвезення товару по торгових точках міста та району. Є своя Газель, борт, намет, 2 тонни. BAS(1C):Управління торгівлею. Навантаження продукції складі; звіряння відповідно до супровідних документів; складання оптимального маршруту для можливості швидкої доставки продукції замовнику; знаходження місця розташування організації, доставка продукції замовнику; відвантаження відповідно до накладних; вміння спілкуватися із проблемними замовниками. Дотримання автомобіля у чистоті та підтримка у справному стані, діагностика та дрібний ремонт, Заповнення супровідної документації, оформлення документів; звіряння заборгованостей клієнта з отриманою сумою відповідно до документів; збирання грошей за доставлений товар та доставка їх до каси; фінансовий звіт про виконану роботу; звітність щодо перевезень. Розгляну будь-які варіанти роботи.
Навички роботи з комп'ютером. Просунутий користувач. Володіння ПК, встановлення, налаштування системи, встановлення програм, інтернет, мережі, Word, Excel, PowerPoint, електронна пошта, навички роботи у складських програмах та ін.

Освіта

ШХТК

Технолог, Шостка
Незакінчена вища, з 1988 по 1992 (3 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

BAS(1C):Управління торгівлею.

3
Сертифікат

Знання і навички

Навички роботи з комп'ютером. Просунутий користувач. Керування транспортними засобами Водійські права кат. B Ведення складського обліку Складський облік автозапчастин Складський облік продовольчих товарів Складський облік непродовольчих товарів Пунктуальність Здатність до навчання Відповідальність

Знання мов

  • Українська — просунутий
  • Російська — вільно

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Водій кат. B
Шостка

Водій
17000 грн, Шостка

Экспедитор
Шостка

Водій-міжнародник
60000 грн, Шостка, Київ, Глухів

Кровельщик, водитель кат. В, С, С1
14000 грн, Шостка

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: