Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Андрій

Продавець автозапчастин, комірник (BAS 1C:Управління торгівлею), 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Шостка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Комірник. Оператор ПК. Касир. Водїй-експедїтор. Водїй категорїї В. Охоронець.

з 02.2000 по 04.2023 (23 роки 2 місяці)
ФОП, Шостка (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Робота із накладними. BAS(1C):Управління торгівлею. Складский облік. Інкасація грошей. Впевнений користувач ПК,встановлення, налаштування системи, встановлення програм, інтернет, мережі, офісні та інші програми. Вміння працювати в команді. Уважність до деталей. Складський облік. Участь в проведенні інвентаризації. Робота з поверненнями та з невідповідним товаром. Досвід управління персоналом. Працьовитість, уважність, відповідальність.

Освіта

ШХТК

Технолог, Шостка
Незакінчена вища, з 1987 по 1991 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

BAS(1C):Управління торгівлею.

3
Сертифікат

Знання і навички

Навички роботи з комп'ютером. Просунутий користувач. Керування транспортними засобами Водійські права кат. B Ведення складського обліку Складський облік автозапчастин Складський облік продовольчих товарів Складський облік непродовольчих товарів Пунктуальність Здатність до навчання Відповідальність

Знання мов

  • Українська — просунутий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Знання технічної частини автомототехніки. Досвід роботи на складі. BAS(1C):Управління торгівлею. Работа с ПК офісними та іншими програмами та оргтехнікою. Знання ПК на високому рівні. Керування торговою точкою. Заповнення супровідної документації, оформлення документів, фінансовий звіт про виконану роботу. Складський облік. Ведення документального обліку товарно-матеріальних цінностей. Організація проведення вантажно-розвантажувальних робіт на складі, переміщення продукції на складі. Спілкування з постачальниками. Робота з великим об'ємом інформації, високий рівень відповідальності.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: