Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Вадим

Копірайтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бариста

з 12.2018 по нині (5 років 5 місяців)
CoffeeMan, Суми (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування кави та кавових напоїв, комунікація з гостями (прийом замовлень, видача та розрахунок), робота з РРО програма Poster, робота з десертною вітриною (знання складу десертів, викладка та продаж), заварювання альтернативних методів приготування кави (V60, кемекс, клевер, аеропрес), а також фільтр кава.

З досягнень хочу виділити участь у національних чемпіонатах від SCA та фанових батлах від Barista Games.
Два рази приймав участь у Cup Tasting 2023-24 від SCA та вийшов у чверть фінал та пів фінал.
Серед батлів Barista Games приймав три рази участь у лате-арт батлі, де два рази вийшов у чверть фінал та один раз у фінал (зайняв 3-те місце серед 100 учасників). А також приймав участь у батлі по каптестінгу, де зайняв 12-те місце серед 100 учасників. Останнє з досягнень - це участь у 99 points від Barista games, батлі де треба давати оцінку якості каві по оціночним листам SCA. По результату батлу маю 22 місце серед 100 учасників.

Бармен

з 08.2017 по 05.2018 (9 місяців)
Ресторан "Sazha", Суми (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та видача коктейлів, знання вин (64 позиції вина), розрахунок відвідувачів та знання РРО.

Освіта

Полтавський університет економіки та торгівлі

Харчових технологій, готельно-ресторанної справи та туристичного бізнесу, Полтава
Вища, з 2014 по 2017 (2 роки 6 місяців)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Тестове завдання на посаду копірайтера для компанії "25 Coffee Roasters"
Привіт)
Вітаємо тебе в нашій кавовій тусовці)
Перш за все, хочемо виразити вдячність за довіру до нашої компанії.
Впевненні, що ти отримаєш насолоду від нашої кави та високо оціниш
наші старання, які ми пройшли від зеленого зернятка надісланого
фермером з плантації до запашної та смачної кави в чашці. А поки в
чайнику гріється вода, хочемо трішки познайомитися з тобою через цю
листівку-візитівку.
Ми - кавова компанія 25 Coffee Roasters. Нехай назва не вводить тебе в
оману, ми вже давно вийшли за рівень лише одного обсмаження кавових
зерен. Ми популяризуємо кавову культуру в Україні та за її межами. Наше
прагнення - донести, якою глибокою, яскравою, цікавою та різноманітною
може бути кава. Хочемо, щоб всі любили каву, так, як любимо її ми, ні -
навіть любили ще більше ;). На нашому сайті ми ведемо блоги, де
ділимося різноманітною та цікавою інформацією, робимо відеоогляди
нашого продукту та девайсів для заварювання. Не обходимо стороною і
рецепт, щоб кожен зміг приготувати каву вдома, а бариста, змогли
порадувати новою цікавинкою своїх відвідувачів. Також ми проводимо
навчання, де з радістю ділимося накопиченим досвідом та створюємо
ком'юніті однодумців.
Свіжообсмажена кава це той один великий кит, який тримає всю нашу
кавову спільноту, надихає нас на експерименти, розвиває та вдосконалює
нас. Наші обсмажники подорожують всім світом, відвідуючи безліч
кавових плантацій, знайомляться з крутими фермерами та відбирають
найкращі кавові лоти. В нашому асортименті представлені всі країни
кавового поясу Землі. Експериментуємо з різними видами обробки зерна,
що дає, в свою чергу, розкрити по максимуму потенціал зерна. Якщо ти
кайфуєш від високої інтенсивності та яскравості в смаку, щоб кава була
щільною (або як ми кажемо - тільною), з яскравою солодкістю та довгим
посмаком - натуральна обробка буде найкращим варіантом. Якщо ж
навпаки, в пріоритеті більш зрозуміла, чиста (тут ми маємо на увазі з
мінімальною кількістю дефектів), з яскравою кислотністю, то мита
обробка це "маст хев". Якщо ж не хочеш втрачати яскравість натуральної
обробки, та чистоту митої, обробка хані (медова) стане у нагоді. Це щось
середнє між двома вище перерахованими обробками (це якщо
максимально коротко описати, бо нюансів, насправді, набагато більше).
Або ж бажаєте відчути алкогольний смак (так, є і такий) чи смак квашених
огірків, у нагоді стане анаеробна обробка кави, де кавові зерна піддаються
процесу ферментації (бродіння) без доступу кисню, що і дає приємний
смак винної кислотності.
Будь ти новачком у цій справі, запеклим "кавуном", бариста який прагне
скоштувати щось нове чи власником кав'ярні, який бажає урізноманітнити
свій асортимент, у нас, ти знайдеш для себе нове та цікаве.
Якщо ж від цієї всієї інформації у тебе голова пішла обертом, то ми
допоможемо тобі з вибором, варто лиш звернутися в чат підтримки. Наша
філософія полягає в тому, щоб робити якісний продукт та доносити
простими, зрозумілими словами складні поняття для відвідувачів нашого
сайту.
Бажаємо приємного дня, ранку чи вечора та багато смачної кави.
Для нас також буде приємністю, якщо ти поділишся своїм враженням про
каву на нашій сторінці чи в соціальній мережі)

Схожі кандидати

Сценарист, копірайтер, менеджер по роботі з клієнтами
20000 грн, Дистанційно, Київ

Копірайтер
Дистанційно

Копірайтер
Дистанційно

Автор текстів українською
Дистанційно

Копірайтер, журналіст
15000 грн, Дистанційно

Копірайтер
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: