Резюме від 12 грудня 2018

Юрій

Главный юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме.
Сіржант Юрій Володимирович.
Народився 13.07.1979 року. Протягом 1986-1994 року проходив навчання в загальній школі № 8 міста Одеси. Протягом 1994-1996 року навчався в Приморському ліцеї № 74 міста Одеси (10 та 11 класи). В 1997-1999 роках проходив навчання в Одеському комерційному технікумі за спеціальністю «Правознавство», отримав диплом молодшого спеціаліста за цією спеціальністю – з відзнакою.
В 1999 році вступив до навчання до Одеського державного університету ім. І.І. Мечнікова за спеціальністю «Правознавство». В 2004 році отримав диплом спеціаліста за вказаною спеціальністю.
З 2002 року працював юристом та юрисконсультом, займався приватною юридичною практикою.
Супроводжував діяльність юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, в тому числі кредитних спілок, колекторських компаній, аптечних мереж. Супроводжував претензійно-позовну роботу, контролював обіг документів із іншими особами. Створював та очолював юридичні особи, керував їх успішною фінансово - господарською діяльністю.
Активно займався власною юридичною широкою практикою, супроводжував діяльність в судах інших юридичних осіб, в тому числі колекторських фірм та банків.
Приймав активну участь в цивільних, господарських, кримінальних, адміністративних справах, справах про адміністративні правопорушення, справах про оскарження дій виконавців, справах про банкрутство, звертався до Конституційного Суду України.
В 2009 – 2018 роках більшу частину справ складали справи з протидіяння фінансовим установам у стягненні заборгованостей з боржників, в яких було досягнуто очікуваний результат.
Напрацював великий досвід, велике коло спілкування в сфері правозастосування. Досягаю результатів не тільки в судах, а й у державного виконавця.
З 18.10.2017 року маю статус адвоката.
Активно аналізую та контролюю поточну та минулу судову практику, в тому числі практику Верховного Суду.
Ерудований, багато читаю, вихований, достатньо компетентний, комунікабельний, широкого кола зору, цілеспрямований. Маю велике коло спілкування в професійній сфері. Стресостійкий.
Маю особисту велику юридичну бібліотеку.
Можу ефективно працювати із великим обсягом інформації зі сфери правозастосування та інших сфер.
З 1994 року маю досвід користування комп’ютерною технікою та сервісами інтернету, на рівні досвідченого користувача, на ПК під управлінням операційних систем сімейства «Windows» та заснованих на «Linux»- та «Android» – дистрибутивах.
Тривалий час користувався правовими електронними базами та сервісами «Інфодиск», «Ліга-Закон», «IPLEX», «НАУ», правовими базами, розташованими в інтернеті.
Вільно володію українською та російськими мовами.
Читаю та спілкуюсь на англійській мові, раніше вільно спілкувався, зараз іноді звертаюсь до словника. Трохи володію німецькою та італійською мовою.
Одружений, виховую двох дітей - школярів.
Нажаль, палю. Не вживаю спиртні напої та наркотичні речовини. До кримінальної відповідальності не притягався.
Займаюсь спортом.

Контакти: електронна пошта – [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), телефони – [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), маю акаунти в соціальних мережах, акаунти в месенджерах «Telegram», «Viber», «WhatsApp», «Signal».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: