Резюме від 20 лютого 2019

Оксана

Няня, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Київ, Львів, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Лікар-інфекціоніст

з 07.2014 по 04.2016 (1 рік 9 місяців)
Здолбунівська ЦРЛ, Здолбунов (Центральна района лікарня)

Відповідальність,усвідомлююча, за життя людей. Профілактика,діагностика,лікування та реабілітаційне введення дітей з 0 року та дорослих. Старанність і відповідальність в роботі, залучення до читання лекцій медичної теорії та практики відповідних до спеціальності напрямків медицини, як медичним працівникам, так і місцевому населенню.Ведення студентів в практиці.Пропозиції на завідуючу відділенням. Щодо вакансії няні,маю двох діток - досвід впевнений.

Освіта

КЗ Дніпропетровська медична академія

Медико-профілактична справа, Днепр
Вища, з 2007 по 2013 (5 років 9 місяців)

Після 11-го класу школи навчалася в медичному училищі в Дніпрі.В 2007 році поступила в ДМА.Навчалася дуже добре,брала участь у науково-дослідних дослідженнях,член кружків по кафедрам: фармакології,гістології,сан-гіг. Опубліковані наукові роботи в об'єднанні навчальних закладів України,Росії та Білорусії "Рада молодих вчених", кружок від кафедри гістології та сан-гіг кафедри.

Додаткова освіта та сертифікати

Масаж(класичний,лікувальний)

2015, 3 місяці

Знання і навички

MS Word MS Excel Користувач Internet MS PowerPoint Пользователь Internet Email Робота зі сканером Робота з ксероксом Работа с ксероксом Работа со сканером

Знання мов

Російська — вільно

Рекомендації

Білець Андрій Миколайович

Білець Андрій Миколайович

Лікар-інфекціоніст, Київський обласний центр СНІДу

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Маю двох діточок - Давид і Богуслава. Дуже люблю займатись з ними розвиваючими іграми,та різного виду навчанням(старший Давид, 2 роки і 4 місяці,знає анатомію людини на органному рівні, чітко повторює рахування до 10-ти на українській і англійській мовах,знає вірш з 7-ми рядків,називає себе по ПІП.Доведено на собі - дитина чує і розуміє оточення ще з 4-х місяців утроби!Додатково займаюсь перукарською майстерністю. Бажано - хочу догляд за дитиною від 0 місяців. Маю досвід роботи з двійнею - сестра рідна народжувала ,я була присутня на родах , після родів була з нею в палаті до виписки і в перші місяці я жила у неї і допомагала,тому спокійно погоджусь на двійню з 0 року.Докази маю-є фото і рекомендація сестри. Бажано хочу роботу з вахтовим методом. Також ПРОПОНУЮ СВОЮ ВАКАНЦІЮ НА ТИМЧАСОВУ ЗАМІНУ ПРАЦЮЮЧОЇ НЯНІ ,АБО ПОКИ ШУКАЮТЬ ПОСТІЙНУ. ОПЛАТА СУТО ДОМОВЛЕНА. ЦІНУ ПОСТАВИЛА ЗАГАЛЬНУ. ТЕЛЕФОНУЙТЕ ДОМОВИМОСЬ, З РОЗУМІННЯМ ПІДУ НА ЗУСТРІЧ .

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: