- PRO
Олена
Управляющий рестораном
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 45 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5214340/
Досвід роботи
Директор ресторану
з 02.2021 по нині
(4 роки 6 місяців)
"ТОВ"РЕСТОРАН ТАРАС БУЛЬБА", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Успішне керування рестораном на 300 посадкових місць на посаді керуючого директора.
Обов’язки:
-Організація, планування, управління та контроль діяльності ресторану
- Участь у розробці стандартів та мотиваційних програмах для збільшення продажів
-Робота в системі Syrve Office, робота с сайтом Сhoice
-Контроль проведення інвентаризацій
-Оптимізація операційних процесів та мінімізація витрат
-Контроль якості сервісу та проведення робіт щодо його покращення
-Взаємодія та співпраця з маркетингом та смм
-Робота з відгуками
-Розробка основного меню, сезонного меню; співпраця з Шеф-кухарем
-Ціноутворення
-Складання бюджету, підготовка звітної документації;
-Нарахування заробітної плати
-Контроль за виконанням фінансових показників
-Контроль за дотриманням санітарних норм та правил трудової дисципліни;
-Взаємодія з органами контролю, сервісними службами.
Досягнення:
-Підвищення відсотку операційного прибутку ресторану
-Залучення нових гостей які стали постійними
-Забезпечення безперебійної роботи ресторану
-Успішна робота в команді, відсутність текучості кадрів та здорова атмосфера в колективі
Керуючий рестораном
з 02.2016 по 01.2020
(3 роки 11 місяців)
PREGO Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівництво роботою рестораном італійської кухні, на 130 місць
•Планування фінансової та господарської діяльності підприємства
•Навчання та мотивація персоналу. Проведення зборів, тренінгів та заходів щодо підвищення рівня кваліфікації персоналу
•Контроль технічного стану закладу
•Робота в Д2 (система ресторанного обліку): складання калькуляційних та технологічних карт
•Впровадження заходів щодо збільшення продажів (реклама, знижки, акції)
• Контроль касової дисципліни
• Проведення інвентаризацій
Освіта
Украинский Финансово-Экономический Институт
Бухгалтерский учет, Ирпень
Незакінчена вища, з 1995 по 1999 (4 роки)
Знання і навички
- Управлінські навички
- Iiko
- Побудова графіків для персоналу
- Касові операції
- Організація банкетів
- Розрахунок PnL
- Взаємодія з контролюючими органами
- Ведення документації
- Управлінський облік
- Фінансовий аналіз
- Аналіз продажу
- Робота з маркетологом та смм
- Оптимізація витрат
- Контроль собівартості та ціноутворення
- Управління персоналом
- Мотивація персоналу
- Інвентаризація
- Проведення співбесід
Знання мов
- Українська — просунутий
- Англійська — початковий
Рекомендації
Бобко Оксана Олександрівна
Керуюча мережі PREGO CAFE
Додаткова інформація
Резюме
на посаду керуючої рестораном
Трубнікова Олена Вікторівна
Дата народження: 5 листопада 1979
Адреса проживання: м. Київ
моб. тел. [
e-mail: [
Мета: Робота, яка дасть можливість для застосування досвіду, навичок та знань, реалізації себе, власних ідей.
Схожі кандидати
-
Заступник директора ресторану
Київ -
Керуючий рестораном
Київ -
Менеджер кавʼярні
Київ -
Керуючий рестораном
40000 грн, Київ -
Адміністратор магазину, ресторану, доставки
30000 грн, Київ -
Адміністратор кав'ярень
26000 грн, Київ