Резюме від 9 квітня 2024 PRO

Володимир

Су-шеф, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто проживання:
Бориспіль
Готовий працювати:
Бориспіль, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 03.2024 по нині (2 місяці)
Багато Лосося, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер по роботі з клієнтами

з 06.2023 по 02.2024 (8 місяців)
Pin-up, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Старший зміни

з 01.2023 по 06.2023 (5 місяців)
Sushi-Master, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 09.2022 по 01.2023 (4 місяці)
Sushi Тема, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення меню закладу, навчання персоналу кухні

Шеф-повар

з 09.2021 по 03.2022 (6 місяців)
SUSHIZEN, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення меню закладу, навчання персоналу кухні

Повар , хоспер

з 07.2021 по 08.2021 (1 місяць)
Sol Gastro Bar, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар универсал

з 07.2021 по 09.2021 (2 місяці)
Loft bar ArenaPark, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготовление суши - роллов , приготовленные пицци , приготовление горячих блюд , проведенея мастер классов

Универсал

з 01.2021 по 03.2021 (2 місяці)
One more meal, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготовление блюд согласно тех карт, разработка и проработка нового меню, приготовление заготовок, десертов и т.д на несколько точек кофеен. Направление кухни в стиле ПП

Универсал

з 09.2020 по 01.2021 (4 місяці)
Суши мастер, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль работы поваров, выдачи заказов, закупок и заказа продуктов, соблюдения качества санитарно-гигиенических норм

Повар

з 08.2020 по 09.2020 (1 місяць)
Кин Као, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Паназійська кухня, ВОК на вогні

Повар универсал

з 09.2018 по 02.2019 (5 місяців)
Тайгер, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Соблюдение санитарных норм, исполнял обязанности старшего смены.

Повар

з 06.2018 по 09.2018 (3 місяці)
Сушия, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Универсал

з 04.2018 по 06.2020 (2 роки 2 місяці)
Таки томи, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)

Исполнение должностных обязанностей . Проф разбор ( семги, форели, лосося)
Контроль качества работы

Старший смены

з 06.2017 по 01.2018 (7 місяців)
NOODLE DUDLE, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Пиццейола

з 05.2015 по 09.2015 (4 місяці)
Dr Pab, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

КВПУВТ

Кухар , кухар судновий, Киев
Незакінчена вища, з 2016 по 2019 (3 роки)

Образование кока , выход в море , саморазвитие

Знання і навички

MS Word Складання технологічних карт Розробка меню закладу Розбір риби Навчання персоналу кухні

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

На моєму досвіді 2 успішно відкритих заклади японської кухні. Маю дуже багато ідей та нових креативних рецептів. Знаю та вмію готувати багато кухонь світу.
Завжди занурююсь в роботу повністю на 100%.
Завжди прагну навчитись чогось нового та підвищую свої навички.
Приготую все що можливо і неможливо, поєднаю непоєднуване, втілю в життя всі фантазії ваших страв.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: