Володимир
Су-шеф, 30 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 23 роки
- Місто проживання:
- Бориспіль
- Готовий працювати:
- Бориспіль, Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5216688
Досвід роботи
Су-шеф
з 03.2024 по нині
(2 місяці)
Багато Лосося, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер по роботі з клієнтами
з 06.2023 по 02.2024
(8 місяців)
Pin-up, Київ (Телекомунікації, зв'язок)
Старший зміни
з 01.2023 по 06.2023
(5 місяців)
Sushi-Master, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 09.2022 по 01.2023
(4 місяці)
Sushi Тема, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення меню закладу, навчання персоналу кухні
Шеф-повар
з 09.2021 по 03.2022
(6 місяців)
SUSHIZEN, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення меню закладу, навчання персоналу кухні
Повар , хоспер
з 07.2021 по 08.2021
(1 місяць)
Sol Gastro Bar, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар универсал
з 07.2021 по 09.2021
(2 місяці)
Loft bar ArenaPark, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготовление суши - роллов , приготовленные пицци , приготовление горячих блюд , проведенея мастер классов
Универсал
з 01.2021 по 03.2021
(2 місяці)
One more meal, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготовление блюд согласно тех карт, разработка и проработка нового меню, приготовление заготовок, десертов и т.д на несколько точек кофеен. Направление кухни в стиле ПП
Универсал
з 09.2020 по 01.2021
(4 місяці)
Суши мастер, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль работы поваров, выдачи заказов, закупок и заказа продуктов, соблюдения качества санитарно-гигиенических норм
Повар
з 08.2020 по 09.2020
(1 місяць)
Кин Као, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Паназійська кухня, ВОК на вогні
Повар универсал
з 09.2018 по 02.2019
(5 місяців)
Тайгер, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Соблюдение санитарных норм, исполнял обязанности старшего смены.
Повар
з 06.2018 по 09.2018
(3 місяці)
Сушия, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Универсал
з 04.2018 по 06.2020
(2 роки 2 місяці)
Таки томи, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)
Исполнение должностных обязанностей . Проф разбор ( семги, форели, лосося)
Контроль качества работы
Старший смены
з 06.2017 по 01.2018
(7 місяців)
NOODLE DUDLE, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Пиццейола
з 05.2015 по 09.2015
(4 місяці)
Dr Pab, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
КВПУВТ
Кухар , кухар судновий, Киев
Незакінчена вища, з 2016 по 2019 (3 роки)
Образование кока , выход в море , саморазвитие
Знання і навички
Знання мов
- Російська — вільно
- Англійська — початковий
Додаткова інформація
На моєму досвіді 2 успішно відкритих заклади японської кухні. Маю дуже багато ідей та нових креативних рецептів. Знаю та вмію готувати багато кухонь світу.
Завжди занурююсь в роботу повністю на 100%.
Завжди прагну навчитись чогось нового та підвищую свої навички.
Приготую все що можливо і неможливо, поєднаю непоєднуване, втілю в життя всі фантазії ваших страв.
Схожі кандидати
Бариста, официант, помощник повара
Київ
Кухар, м'ясник
Київ
Член бригади ресторану, помічник кухаря
10000 грн, Київ
Кухар
Київ
Кухар
Київ
Кухар
Київ