Резюме від 11 квітня 2024

Вася

Лікар ветеринарної медицини, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Олевськ
Готовий працювати:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Скороход Василь Іванович, 43 роки.
Проживаю в Житомирській області.
Тел,[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль: заміщення вакантної посади ветлікаря, головного зоотехніка, керівник відділу по вирощуванню та догляду за сг тваринами(врх, мрх, свині,птиця).
Освіта: з вересня 1990 року по червень 1994 Новочорторійський технікум по спеціальності вет.медицина. З вересня 1997 по червень 2002 Державний агроекологічний університет міста Житомир по спеціальності вет.медицина.
Досвід роботи: ветеринарний фельдшер з 08.1994 по 06.1996. Головний лікар господарства з 06.1996 по 08.1997. Директор СОНК "Іскорка" з 02.2003 по 10.2004. Завідуючий дільничною Ветеринарною лікарнею з 02.2007 по 11.2014.
Додаткова освіта: курси підвищення кваліфікації Білоцерківський НАУ (тема: нові методичні підходи до діагностики,лікування та профілактики інфекційних, інвазійних та незаразних хвороб тварин).
Професійні навички: -проведення хірургічних маніпуляцій(кастрація, кесереве розсічення, грижі, лікування та дренаж різних видів ран, лікування офтальмологічних та ортопедичних захворювань); -акушерська та гінекологічна допомога; -володіння техніками штучного осеменіння; -складання та аналіз раціону годівлі; -ведення звітньої документації;
Знання мов: українська-рідна, російська-володію вільно, німецька-середній рівень.
Особисті якості: Чесність, з відповідальністю ставлюся до поставлених вимог, уважність до деталей.Дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність. Готовий до професійного росту. Вимогливий до підлеглих.
Додаткова інформація: сімейний стан-одружений; без шкідливих звичок; водійське посвідчення - так; наявне власне авто; можливість відрядження-так. Бажана заробітна палата 15000.
Візьму до уваги пропозиції роботи в інших областях.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: