Резюме від 19 вересня 2023 PRO

Вікторія

Менеджер ЗЕД, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Новояворівськ
Готовий працювати:
Львів, Новояворівськ, Яворів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 09.2023 по нині (9 місяців)
центр дитячих розваг "Ріо", Новояворівськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання меню на бенкети;
Керівництво командою;
Виконання плану та приріст прибутку;
Операційні завдання пов'язані із функціонуванням закладу;
Робота з системою автоматизації кафе.

Бухгалтер

з 01.2019 по 10.2022 (3 роки 9 місяців)
Львівська пивна компанія, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Різальник шпону та личкувальних матеріалів

з 07.2017 по 08.2017 (1 місяць)
Єврошпон, Новояворівськ (Шпон)

Знаю і виконувала вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримувалася норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

Бармен-офіціант

з 06.2016 по 08.2016 (2 місяці)
Царське, Новояворівськ (Обслуговування)

Навчилася техніки обслуговування за барною стійкою;Сервірування столів;Види і призначення інвентарю, столового та скляного посуду, приладів, необхідних для приготування та відпуску напоїв, закусок і страв;

Бармен повинен дотримуватися норм професійної етики, тобто уважно і попереджувально, ввічливо і тактовно обслуговувати відвідувачів. При прийомі замовлення бармен може порадити гостю, що вибрати, розповісти, з яких продуктів готується ту чи іншу страву, напій, звернути увагу на калорійність івміст вітамінів у виробі. Йому необхідно володіти витримкою, бути емоційно стійким, врівноваженим.

У бармена повинна бути виразна мова, багатий запас слів і правильне вимова. Він повинен уміти вести торговий діалог з відвідувачем бару, впливати на споживача виходячи тільки з її інтересів. Швидко і чітко обслуговув відвідувача бару, бармен повинен правильно розрахувати його і дати здачу.Правильно вибивати чек на касову апараті з проданого алкоголю і вкінці дня робити звіт на ньому.

Офіціант

з 06.2015 по 08.2015 (2 місяці)
Чикаго, Новояворівськ (Обслуговування)

підготовляла робочу зону і обслуговувала відвідувачів (ознайомлювала їх з меню, приймала замовлення, отримувала продукцію в буфеті, на кухні і подавала її гостям, розкладала страви в тарілки);

працювала на касовому апараті та комп'ютері;
проводила розрахунки з відвідувачами;
зустрічала, приймала та обслуговувала учасників бенкетів;
сервірувала столи у відповідності з вимогами виду обслуговування, обслуговувала під час приймання їжі;

Освіта

Львівський університет ветеринарноі медицини та біотехнологіі ім.С.З.Гжицького

Менеджмент зовнішньоекономічноі діяльності, Львів
Вища, з 2013 по 2018 (5 років 3 місяці)

Магістр"Менеджменту Зовнішньоекономічноі Діяльності"

Додаткова освіта та сертифікати

Кухар 3 розряду

З 2012 по 2013 рік

Знання і навички

MS Office Робота з оргтехнікою 1С:Підприємство M.E.Doc

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — просунутий
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Знаходження підходу до клієнта і досягнення компромісів;

Здатність до навчання і сприйняття інформації;

Вміння по роботі з комп'ютером та програмами: MS:Offise,1С:Підприємство ;

Вміння по роботі з оргтехнікою;

Вміння працювати в колективі.

Стресостійкість, активність, відпо­відальність, комунікабельність;

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: