- PRO
Юлія
Керуючий рестораном
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 30 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5220473/
Досвід роботи
Керівник напрямку HORECA
з 11.2022 по нині
(2 роки 9 місяців)
Green Chef, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуюча
з 11.2021 по 09.2022
(10 місяців)
Kilogramm.Sushi Project, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління закладом відповідно до стандартів франшизи.
Керуюча
з 03.2021 по 10.2021
(7 місяців)
Kaif 221, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Організація відкриття закладу з 0.
2. Підбір та навчання персоналу.
3. Контроль фінансової частини.
4. Планування P&l звіту.
5. Забезпечення безперебійної роботи закладу.
Керуюча
з 10.2020 по 03.2021
(5 місяців)
Nikkei sushi, Вишгород (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Запуск міні-кафе / служби доставки з 0.
2. Підбір та навчання персоналу.
3. Створення скриптів та контроль прийому замовлень.
4. Контроль фінансової частини підприємства.
ВО Директора магазину
з 06.2020 по 10.2020
(4 місяці)
Orange club, Київ (Роздрібна торгівля)
1. Контроль працівників залу
2. Контроль ведення та закриття каси
3. Вирішення конфліктних ситуацій
4. Прийом товару
5. Контроль розвіски товару згідно з мерчбуком
Керуюча
з 07.2019 по 12.2019
(5 місяців)
Kilogramm.Sushi Project., Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління закладом відповідно до стандартів франшизи.
Адміністратор
з 10.2018 по 07.2019
(9 місяців)
Сімейна піцерія Pizzburg, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бариста
з 06.2017 по 10.2018
(1 рік 4 місяці)
Кондитерський дім «Сміян», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бариста, продавець-консультант, офіціант
з 07.2014 по 02.2017
(2 роки 7 місяців)
Львівська Майстерня Шоколаду, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
КНТЕУ
Факультет готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Вища, з 2012 по 2018 (5 років 5 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Тайм-менеджмент и сервисология
2017
Знання мов
- Російська — вільно
- Англійська — середній
- Українська — вільно
Додаткова інформація
Для звʼязку прохання писати на пошту або в телеграм @yuliatepluk
Схожі кандидати
-
Менеджер ресторану, керуючий, аудитор
40000 грн, Київ -
Нач. виробництва, зав. складом
Київ, Ірпінь , ще 4 міста -
Керівник ресторану
Київ -
Операційний директор мережі кафе, ресторанів
50000 грн, Київ -
Керуючий рестораном
30000 грн, Київ -
Адміністратор салону, секретар, помічник, директор ресторану
Київ