Резюме від 8 січня 2024 PRO

Оксана

Дизайнер одягу, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник дизайн бюро

з 11.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
Kadium group, Хмельницький (Дизайн)

Розробка нових моделей та створення сезонних колекцій одягу для мультибрендового фешн ритейлу. Розробка ескізів, пошук та підбір референсів, формування завершених луків для вітрин магазинів. Пошук та підбір матеріалів і фурнітури на колекцію, ведення переговорів із постачальниками тканини. організація виробничого процесу роботи дизайн бюро, контроль та забезпечення на всіх етапах. створення конструктивних ескізів для передачі конструктору, обговорення технологічної обробки моделей із технологом під умови виробництв. контроль якості посадки та пошиву одягу. Презентація створених колекцій.
за час роботи на цій посаді сформовано колектив із кваліфікованих фахівців (керівник ДБ, дизайнер, конструктори, технолог). Напрацьовано лекальну базу для верхнього та легкого жіночого, чоловічого та дитячого одягу. налагоджено процес відшиву взірців та колекцій в цілому.
Кожні три місяці дизайн бюро розробляє сезонні колекції одягу із 40-50 моделей легкого асортименту, та 30 моделей верхнього одягу. Крім того на кожну модель створена дизайнерсько-конструкторська та технічна документація, що передається на виробництва підрядників для виконання замовлення.

Дизайнер eкспериментального цеху

з 06.2019 по 10.2022 (3 роки 4 місяці)
Pollardi fashion group, Хмельницький (Легка промисловість)

Створення весільної колекції нових суконь, підбір матеріалів та фурнітури, декорування суконь, розробка документації. Робота з інд. замовленнями по ескізам замовника(підбір матеріалів, декорування суконь, виготовлення документації). Відслідковування модних тенденцій у весільній сфері.

Керівник відділу на виробництві

з 09.2010 по 02.2017 (6 років 5 місяців)
Швейна фабрика "Goldi", Хмельницький (Легка промисловість)

В моі обов'язки входило: організація робочого процесу, контроль якості готової продукції та облік, облік залишків напівфабрикатів, звітність по випуску та зарплаті працівників. За період роботи мною було збільшено штат працівників( від 48 до 62 чол.), зріс об'єм випуску продукціі (від 1400 до 2000 шт./зміну в середньому).

Модельер-конструктор

з 07.2009 по 08.2010 (1 рік 1 місяць)
виробництво одягу за індивідуальним замовленням, Хмельницький (Дизайн)

В обов'язки входило: спілкування із замовником, розробка пропозицій та формулювання кінцевого завдання, розкрій деталей одягу та контроль процесу виконання замовлення. Моі досягнення: змогла привабити більшу кількість клієнтів завдяки своєчасному і якісному виконанню замовлень, приємному спілкуванні і затишній атмосфері.

Освіта

Хмельницький національний університет

Технологій та дизайну, дизайнер мистецтва, художник-модельєр, Хмельницький
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

курси цифрового малюнку у програмі Procriate

2021, 4місяця

курси зі створення Діджітал колажів

2022, 6місяців

інтенсив по використанню ШІ у Midjorni, Pooshka Skool

2023, 7 днів

тренінг по веденню успішних переговорів

2023

Знання і навички

Креативність Робота в команді Розробка ескізів Уміння працювати в режимі багатозадачності Самостійне прийняття рішень Насмотренність Художній смак Відчуття трендів Організаторські здібності Лідерство Створення мудбордів Procreate

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

активна, життєрадісна особистість, відкрита у спілкуванні, позитивна. Уважна до деталей, організована та відповідальна. Порядна і чесна. Люблю навчатись, розвиватись і отримувати новий досвід.

Схожі кандидати

Дизайнер одягу
Хмельницький

Модельєр-конструктор взуття
25000 грн, Хмельницький

Конструктор одежды (Julivi)
Хмельницький, Дистанційно

Дизайнер одягу
Хмельницький

Конструктор, модельєр, дизайнер одягу
Хмельницький, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: