Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 6 лютого 2024 PRO

Сергій

Фахівець відділу закупівель

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Регіональний менеджер відділу закупівель

з 01.2021 по 05.2022 (1 рік 4 місяці)
ВійськСервіс-Волонтер, Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Забезпечення харчуванням (> 400 найменувань) Міністерства оборони України. Обробка та аналіз заявок заявок на закупівлю продуктів (бакалія, молочна продукція, консервація, м'ясо, риба, овочі, хліб та ін.). Перевірка та аналіз залишків на складах. Контроль за оборотністю ТМЦ на складах. Проведення моніторингу закупівель. Підписання договорів, Специфікацій на постачання. Контроль постачання товару та оплати. Рекламації. Участь у реалізації завдань категорійних стратегій.

Керівник відділу закупівель

з 10.2019 по 12.2020 (1 рік 2 місяці)
ТОВ "СтарТрейдінг", Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Закупівля та постачанням продуктів харчування на бюджетні та комерційні організації. Переговори з контрагентами щодо договорів поставки. Укладання договорів на поставку згідно з умовами тендерного договору, погодження умов поставок та оплати, дат відвантаження та спосіб доставки продукції. Робота з тендерними договорами та ведення документообігу. Виявлення потреб для систематизації робочих процесів. Здійснення закупівлі товарів відповідно до тендерної документації та щотижневих заявок на закупівлю. Оцінка роботи постачальників та підрядників. Контроль виконання замовлення та дотримання термінів поставки.
Моніторинг ринку товарів та послуг. Формування позитивної репутації компанії серед партнерів та постачальників.

Керівник відділу закупівель

з 01.2019 по 09.2019 (8 місяців)
АПК "ПКЗ", Киев (Харчова промисловість)

Пошук постачальників. Закупівля сировини у постачальників, оптимізація цін. Врахування руху складських залишків, оптимізація залишків. Вирішення питань, що стосуються якості продукції, що поставляється, робота з поверненнями. Документообіг.

Менеджер відділу закупівель

з 09.2016 по 01.2019 (2 роки 4 місяці)
ТОВ "БМБ Компаунд-Київ", Київ (Харчова промисловість)

Постачання підприємству сировини; цінового маркетингу, прийняття рішень про необхідні компанії зміни умов роботи з постачальниками (знижки, зміни вхідних цін, умови оплати, доставки, фасування), претензійна робота, організація взаєморозрахунків постачальниками; Розширення продуктового асортименту компанії, пошук нових напрямів та ринків збуту; контроль кредиторську заборгованість перед постачальниками, розрахунки з постачальниками; Переговори з постачальниками з метою отримання максимально вигідної ціни та умов; Укладення договорів, контроль бухгалтерської документації; Розробка спеціальних проєктів (власний імпорт сировини); Контроль руху ТМЦ, готової продукції.

Менеджер з продажу

з 05.2009 по 07.2015 (6 років 2 місяці)
ООО «БМБ Компаунд», Киев (Харчова промисловість)

Моніторинг ринку, створення дистрибуторської мережі, проведення комерційних переговорів з клієнтами, прийом та обробка замовлень клієнтів, оформлення необхідних документів, з'ясування потреб клієнтів у продукції, що реалізується компанією, та узгодження замовлень з клієнтом відповідно до його потреб та наявності асортименту, мотивація клієнтів на роботу відповідно до затвердженими програмами зі стимулювання збуту, складання щомісячних планів продажу, ведення звітності з продажу та відвантаження клієнтам компанії.

Керівник відділу продажу

з 11.2003 по 11.2008 (5 років)
ТОВ «ТД «Кодимский», Киев (Харчова промисловість)

Планування виробництва;
розробка та впровадження комплексу мотиваційних програм для різних ланок ланцюжка руху товару; проведення моніторингу та аналіз ринку (ємність, структура, основні шляхи збуту, конкуренти); планування фінансових та товарних потоків; контроль дебіторської заборгованості, активний (прямий) продаж В2В.

Освіта

Черкаський інститут управління

Економіка та підприємництво, Черкаси
Вища, з 1998 по 2002 (4 роки)

Сімферопольський технікум КНЕУ

Бухоблік та аудит, бухгалтер, Сімферополь
Середня спеціальна, з 1996 по 1998 (2 роки)

Знання і навички

MS Excel Ведення переговорів з постачальниками Самостійне прийняття рішень Пунктуальність Уміння аналізувати Закупівля продовольчих товарів Користувач 1С Ведення переговорів

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: