Резюме від 13 квітня 2020

Василь

Інженер з будівництва, 22 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто проживання:
Глобине
Готовий працювати:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Виконроб

з 06.2019 по 03.2020 (9 місяців)
ТОВ Нафтохімспецмонтаж, Одеса (Будівництво об'єктів нафто і газопроводів)

Виконання загальнобудівельні робіт- підготовка майданчиків під будівництво, виготовлення фундаментів, прокладання проїздів з з/б плит, тротуарів, пішохідних доріжок, зовнішні та внутрішні мережі водопостачання та водовідведення, геодезичні роботи

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Застосування здобутих знань та досвіду в умовах вашого підприємства.

Особисті дані:
Українець,1967р.н.,
Адреса: м.Глобине Полтавська область.

Освіта:
1984-1991р.- Полтавський інженерно-будівельний інститут, факультет промислового та цивільного будівництва. Диплом інженера - будівельника.
Досвід роботи:
з 2010 по 2018 – ТОВ” Цукорагропром “філія Глобинський цукровий завод - ТОВ «Астарта Київ» - нач. відділу капітального будівництва,
1999 по 2010р ТОВ «Глобинський мясокомбінат» - Компанія «Глобино» інженер -будівельник по будівництву обєктів м.Глобине.
Додаткові відомості:
Маю досвід роботи з будівництва будівель промислового, цивільного та сільського господарства від фундаменту до здачі обєкта в експлуатацію, реконструкція старих будівель та приміщень, будівництво з проектною документацією.Формування технічної документації. Планування виконання будівельних та монтажних робіт згідно проектно-кошторисної документації.Складання дефектних актів, актів прихованих робіт, ведення журналів виконання робіт. Вимірювально вишукувальні геодезичні роботи.Знання ПК - програми АВК-5, Word, Exсel, будівельних норм та правил. Досвід керівництва працівниками в кількості до 20 чоловік.
Особисті якості:
Порядність, сумлінність, уміння доводити почату роботу до кінця, не палю.
Маю водійські права категорії “в”,досвід водіння 25р.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: