Резюме від 29 грудня 2021

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5261060

Фасадчик (мокрый фасад)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Воронін Анатолій Сергійович
Дата народження: 08 серпня 1985 р.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Повна зайнятість, разова робота або робота з гнучким графіком.
Бажаний рівень з/п 20 000 грн.

Освіта:
2003 році закінчив Київський професійний будівельний ліцей № 27 (будівельна галузь), (денна форма навчання) із відзнакою;

Досвід роботи та спеціалізація
З грудня 2006 року по даний час обіймаю посаду інспектора внутрішньої охорони в Компанії «Смарт-Холдінг».
Водночас із офіційним працевлаштуванням займаюся виконанням ремонтно - будівельних робіт: демонтаж та монтаж плінтуса, лінолеуму, ковроліну, паркету, цементно-пісочної стяжки; змивання обоїв та їх поклейка; зачистка старої краски та підготовка і нанесення нової краски; шпаклювання; прорахунком кількості необхідних матеріалів для виконання ремонтних робіт, допомога в їх виборі; обрахунком та обґрунтування цін на ремонтно-будівельні роботи, тощо.

З вересня 2005 року по листопад 2006 року працював в службі охорони в готельному комплексі «RADISSON SAS».

У листопаді 2003 року звільнився у зв’язку з призивом на строкову військову службу.
Під час проходження строкової військової служби був санітарним інструктором-дозиметристом. Відповідав за стан закріпленого спеціального обладнання, приладів радіаційної і хімічної розвідки, дозиметричного і газоаналітичного контролю та спостереження, засобів індивідуального захисту, спецобробки, зв’язку та переговорних пристроїв. Користувався навігаційною апаратурою. Проводив технічне обслуговування приладів, апаратури засобів індивідуального захисту та спеціального обладнання.

З березня 2003 року по листопад 2003 року працював в КП «Київський метрополітен», безпосередньо брав участь у будівництві станцій метрополітену «Житомирська», «Академмістечко».

Інша інформація:
українська, російська мови – вільно, англійська зі словником;
навики роботи з комп’ютером;
-є права категорії В.
Ділові якості: комунікабельність, тактовність, цілеспрямованість, порядність, ініціативність, пунктуальність, справедливість, чесність, енергійність, надійність, маю високу самоорганізацію та здатність до швидкого навчання та самовдосконалення знань, вміння швидко орієнтуватися та приймати рішення в кризових ситуаціях, націленість на результат, вміння працювати в команді.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: