Резюме від 20 січня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5261919

Менеджер по кредитованию (8-й квартал)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Нікополь

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта: Закінчив магістратуру на кафедрі Кримінального та Адміністративного права Юридичного Факультету Дніпровського Національного Університету імені Олеся Гончара за спеціальністю «Право»
Досвід роботи: Проходження практик у адвокатів при університеті; робота у Юридичній Клініці з надання первинної допомоги малозабезпеченому населенню; Помічником-консультантом на громадських засадах депутата Чечелівської районної у місті Дніпропетровську ради VII скликання Ходжояна Г.С.
Мови: українська, російська вільно
Додаткова інформація: захист диплому на тему «Легалізація (відмивання) доходів як одна з форм економічних злочинів» на 95/100 балів з рекомендацією до аспірантури, приймав участь у наукових конкурсах Завтра.UA.
Про себе: комунікабельний, винахідливий, легко навчаюсь, вміння швидко адаптуватися до ситуацій, володіння PC на проф.рівні, займаюся спортом (Важка Атлетика, CrossFit)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: