Резюме від 20 січня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5262101

Адміністратор, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Плеханова Яна Михайлівна

Особисті дані:

вік: 21 рік
сімейний стан: заміжня

Контактна
інформація:

Адреса: 89426, м. Ужгород,с. Барвінок, вул. Висока, буд.42.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Ціль:
Робота з гідним рівнем заробітної плати, з кількістю робочих годин у день не більше 10, і не більше 5 днів на тиждень з можливістю брати додаткові години.

Освіта:

У 2016 році закінчила Гуманітарно-педагогічний коледж Мукачівського державного університету, за спеціальністю: «Початкова освіта» і отримала кваліфікацію вчителя початкових класів з освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст».
У 2019 році закінчила Мукачівський державний університет і отримала ступінь бакалавра за напрямом підготовки «Початкова освіта» та кваліфікацією – бакалавр.

Досвід роботи і професійні навички:
З липня - по жовтень 2016 року неофіційно працювала барменом, офіціантом у кафе «Кукі» по вул. Швабська.
З листопада 2016 року - по січень 2018 року працювала ТОВ «Брокард-Україна» у м. Ужгород на посаді – продавець-консультант:
-ознайомлення клієнтів з товаром;
-опис, характеристика, порівняння товару різних брендів «консультація» клієнтів;
-слідкування за порядком викладання товару на полицях, за відсутністю прострочених і зіпсований товарів, наявність відповідних цінників;
-прийом товару;
-відвідування навчальних тренінгів по роботі.
З 7 березня 2018 року по 22 вересня працювала на заводі Rosenberger Magyarorszag KFT оператором по управлінню роботою обладнання, також частково мануальна робота.

Додаткові навики та інтереси:

Володію базовими знаннями ПК, пишу картини, створювати речі своїми руками (handmade).

Особисті якості : відповідальна, легко навчаюсь, комунікабельна, організована, прагну до вдосконалення та пізнання нового.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: