Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Владислав

Automation engineer, програміст АСУТП

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Біла Церква, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер дронів

з 09.2023 по 01.2024 (4 місяці)
ТОВ "Промінь", Біла Церква (Машинобудування)

Успішно завершив проєкт з розробки концепції дрона коптерного типу. Розробив схеми, технічну документацію та працюючі прототипи дронів на кількох різних політних контролерах. Виконував прошивку дронів у середовищі Betaflight. Проводив відповідні випробування.

Провів розробку та створення кількох різних діючих прототипів ретрансляторів, виконував прошивку дронів та пульта керування, налаштовуючи зв'язок через TBS агент. Здійснював роботу з різноманітною технічною документацією та створював стенди для тестування крокових моторів, гвинтів, відеокамер і передавачів. В роботу входила пайка та робота з мікросхемотехнікою. Виконував замовлення необхідних інструментів та комплектуючих.

Викладач математики

з 09.2022 по 09.2023 (1 рік)
Онлайн школа математики, Дистанційно (Освіта, наука)

Проведення онлайн уроків з математики:
Підготовка до ЗНО/НМТ 10-11 клас
9 клас - поглиблене вивчення математики
Проведення занять та лекцій переважно групові до 10 студентів.
Для роботи використовую: Zoom, Google Meet, Microsoft Whiteboard, bandicam, telegram, viber. Чудово володію графічним планшетом (маю власний), Маю програму підготовки до ЗНО/НМТ, також резервний ноутбук, зарядну станцію та запасні батареї.

Інженер з автоматизованих систем управління виробництвом

з 04.2021 по 09.2022 (1 рік 5 місяців)
STADA, Біла Церква (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Підприємство більш відоме за старою назвою ТОВ «ФЗ «БІОФАРМА».
У роботу входило обслуговування автоматизованих виробничих систем заводу різних виробників (Marchesini Group, Brevetti та інші). Корегування та модернізація проєктів SCADA для сенсорних панелей (середовище vijeo designer), обслуговування і робота з оригінальними панелями Marchesini (авторизація нових користувачів різного рівня доступу, збереження бекапів, перенесення програм з однієї панелі на іншу). Робота з ПЛК виробника siemens (середовище Step 7, TIA portal). Запуск і введення в експлуатацію нового виробничого обладнання. Обслуговування шаф автоматики. Параметризація та налаштування камер машинного зору на відбраковування за різних умов.
Підключення електродвигунів і налаштування перетворювачів частоти (Lenze 8400, Altivar 310). Робота з технічною документацією. Також у роботі доводилося кооперуватися з підрядниками з країн Євросоюзу (спілкування англійською на базовому рівні).

Інженер автоматизації виробничих процесів

з 02.2020 по 04.2021 (1 рік 2 місяці)
Оптіма-фарм, ЛТД, Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Розробка програмного забезпечення для інженерних систем на базі промислових контролерів виробника Siemens (середовище Tia Portal), виробника Schneider electric (середовище Machine Expert). З'єднання і налаштування ПЛК на роботу з периферійними пристроями або сервером через Modbus, TCP/IP, UDP протоколи. Розробка візуалізації для управління і диспетчеризації виробничих систем на базі HMI SCADA. Програмування модулів управління конвеєром Conveylinx виробника Pulseroller (Easyroll, conveylogix), Налаштування оптичних сканерів IFM electronix, Робота з автообв'язувальними машинами Strapex. З'єднання пристроїв у локальні підмережі для роботи ділянок виробництва. Розробка електричних схем автоматизації (редактор EPLAN, Splan), Запуск і узгодження тендерів на закупівлю необхідних матеріалів, робота з контрагентами. Робота з ПЧ фірм Altivar, Simatic V20, SEW.
На роботі домігся великих успіхів в області програмування, звів до мінімуму втрати на бій товару при автоматичному сортуванні на автоматизованих складах.
Здійснив запуск з нуля цілого об'єкта, що включало в себе розробку схем 3 шаф автоматики, керівництво монтажними роботами, пусконалагодження, написання програми управління і візуалізації в середовищі TIA Portal і створення візуалізації HMI SCADA для моніторингу та управління. Також займався експериментальними технічними нововведеннями. Ще в обов'язки входили рідкісні відрядження в міста по всій Україні.

Інженер - програміст 1 категорії

з 02.2019 по 11.2019 (9 місяців)
Аванкард, ООО, Київ (Охорона, безпека)

Програмування та автоматизація систем протипожежної безпеки, систем оповіщення та різного пожежогасіння, а також систем протипожежної електромеханіки. Пусконалагодження, проведення випробувань, освоєння нового програмного забезпечення та обладнання. Робота з різною технічною документацією. Серед різноманітних проєктів, особливу увагу заслуговує запуск системи протипожежного захисту та оповіщення в торговому центрі RiverMall, що розташований у місті Києві та має загальну площу 140 000 м². Цей проект передбачав впровадження газового пожежогасіння, пожежогасіння водою та порошкового пожежогасіння, а також систему оповіщення.

Освіта

НТУУ ім. Ігоря Сікорського "Київський політехнічний інститут"

Факультет електроенерготехніки та автоматики, спеціальність - автоматизація електромеханічних систем та електропривод, Київ
Вища, з 2013 по 2018 (5 років)

Закінчив КПІ, освітній рівень – магістр.
Факультет електроенерготехніки та автоматики, спеціальність - автоматизація електромеханічних систем та електропривод. Спеціалізація: автоматизація (АСУТП), енерготехніка, електротехніка, електромеханіка.

Додаткова освіта та сертифікати

MS Excel - Эксперт для проф. використання, BASIC Education center

2021, 6 місяців
Сертифікат

Допуск з електробезпеки (група III) та допуск до роботи пожбезпека, ТОВ "СПЗ-Україна"

2021, 6 місяців
Сертифікат

Знання і навички

Користувач ПК TIA Portal Machine Expert CoDeSys ЧПУ G-Код Креслення Eplan Креслення Splan Cистема SecuriFire 3000 Здатність до навчання Програмування плат ALTERA Програмування логічних реле Проведення пусконалагоджувальних робіт Виявлення несправностей Налаштування оптичних сканерів IFM Швидке освоєння нових середовищ програмування Параметризація та запуск перетворювачів частоти Користувач Android MATLAB Користувач ChatGPT Читання креслень Паяння Параметризація та налаштування камер машинного зору TCP/IP UDP RS-485 MS Excel ModbusRTU Знання принципів ООП FBD LAD STL Instruction list Zelio Logo siemens Easyroll Conveylinx Conveylogics SCADA Simulink MS Word Уважність Обслуговування ПЛК CFC Simatic WinCC

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Маю особистий досвід програмування ПЛК siemens 1200/1500, Schneider Electric modicon M241, ПЛК ОВЕН 100/150. Володію 4 мовами програмування стандарту МЄК: LAD, FBD, CFC, STL. (Перевагу надаю FBD).
Дуже люблю програмувати.
Відповідально виконую поставлені задачі. Маю аналітичне мислення, що дозволяє швидко та ефективно знаходити рішення. Швидко опановую необхідні навички для роботи. Маю вміння ефективно комунікувати з колегами та керівництвом, сприяючи вирішенню робочих питань.

Схожі кандидати

QA Engineer, QA Team Lead, Game Tester
60000 грн, Дистанційно, Київ, Інші країни

QA engineer, Manual tester, Programmer
15000 грн, Дистанційно, Харків

Тестировщик, Manual QA Engineer, QA analyst
Дистанційно

Junior QA engineer, Tester (Manual QA)
Дистанційно, Львів , ще 2 міста

QA-инженер (QA Manual, QA/QC)
Дистанційно, Дніпро

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: