Резюме від 10 квітня 2023

Ігор

Веб-розробник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Класичний приватний університет

Розробка програмного забеспечення, Запоріжжя
Вища, з 2015 по 2023 (8 років)

Розробка програмного забезпечення, робота з кодом для десктопу, вебу тощо, вивчав C++, PHP, HTML, CSS, JS, мережі та інше, мав досвід роботи з різними фреймворками JS и PHP (Laravel, Node.js, etc.)

В основному, упор на веб-розробку, 2 дипломи (кваліфікація молодшого спеціаліста та бакалавра, зараз на магістратуру), 1 заснований на розробці інтернет-магазину з продажу кави з використанням чистої PHP + MySQLi, 2 == розробка веб-портфоліо для фронтенд програміста (з 3 проектами всередині, крім портфоліо: сайт доставки їжі, універсальний плеєр (аудіо, відео, радіо), сайт продажу одягу.
Зараз закінчую розробляти примітивну іграшку на JS (https://ru1zy.github.io/game-fantasy-pwa/).

Був досвід взаємодії з CMS Joomla, Drupal, WP. Також ознайомлений з Webpack, Jest, PWA технологією тощо.

Люблю лазити у комп'ютерних "залізках", збирати ПК та їх налаштовувати згодом.

Додаткова освіта та сертифікати

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

Користувач ПК Програмування (аматорське) HTML CSS JavaScript PHP MySQL Git Windows Bootstrap Node.js SQL Figma SASS Linux MS Office

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

P.S. Бажано писати мені у вказані соцмережі, месенджери знизу або на пошту!

Github: https://github.com/Ru1zy/ (trying to make it worth)

Сап, воркач. Цікавлюся в роботі, пов'язаній із програмуванням (веб в приоритеті). Мав різний робочий "життєвий" досвід: у доставках, приготуванні страв у суші барі (як помічника кухаря), вантажником і комірником (фізично не скривджений), а так само дрібна робота у вигляді "походів по під'їздах" і рознесення макулатури :)

У вільний від ліні та навчання час практикуюся за комп'ютером, відповідно, активний користувач мережі і в цілому ПК, особливо цікавить розробка всілякого, що спаде на думку (більше схиляюся до веб-розробці), прагну до досконалості у обраній професії, лінивий, але досить легкий на підйом і зазвичай не відчеплюся від справи, поки її не завершу;

Загалом спілкуватися не люблю, схильний до того, що я все ж таки інтроверт, але у разі тривалого ведення з людьми справ стаю невід'ємною, позитивною частинкою з самоіронічним та саркастичним гумором :)

Моє веб-портфоліо знаходиться тут: https://ru1zy.github.io/

P.S. Активно переглядаю пошту ([відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)), також активно користуюся соцмережами, по телефону можете знайти у Вайбері або в Телеграм (t.me/ru1zy), повідомлення теж вітаю (дзвінки не особливо, але можете спробувати :D)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: